University of Utah College of Engineering

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Mission statement

At forberede de studerende på lederstillinger og professionel praksis i den akademiske verden, industrien og regeringen; at forbedre produktivitet, sundhed, sikkerhed og nydelse af menneskeliv gennem avanceret forskning og at stimulere og vokse økonomien ved at tilbyde kvalificerede teknikere og ved at overføre de teknologier, der er udviklet inden for College of Engineering-forskning til den private sektor.

College Rankings

Den seneste rapport fra American Society of Engineering Education (ASEE) rangerer University of Utah's College of Engineering 71. af 310 skoler i størrelsen af vores bacheloruddannelse. ASEE rangerer også Utah Engineering:

27. ud af 251 skoler i samlede årlige forskningsudgifter

37 af 264 skoler til antallet af fakulteter for fastansættelse

40. af 215 skoler i antallet af doktorgrader

Styrke i tal

Bekymring for amerikansk global konkurrenceevne er blevet en national prioritet, og med det er bestræbelser på at øge antallet af amerikanske studerende, der søger grader inden for teknik og datalogi. Behovet er så vigtigt, at kongressen vedtog America COMPETES (Oprettelse af muligheder for meningsfuldt at fremme ekspertise inden for teknologi, uddannelse og videnskab), der godkendte 43,3 milliarder dollars i føderale udgifter til videnskab, teknik, matematik og teknologiforskning og uddannelsesprogrammer. Den topartsregning vedtoges enstemmigt i Senatet og med en overvældende 367-57 margin i Parlamentet. Tidligere præsident Bush underskrev lovforslaget den 9. august 2007.

På University of Utah har vi været fokuseret på dette emne i over et årti og har ført til en statlig indsats for at øge ingeniør- og datalogi-graderne for at understøtte væksten i de statslige, regionale og nationale økonomier. Vores indsats lønner sig. I maj 2018 tildelte kollegiet 1.184 grader (716 BS, 354 MS, 114 Ph.D.)

Derudover har fakultetet vokset ingeniørrelateret forskning til $ 97 millioner (med underuddelinger) i 2019, en stigning på 288 procent siden 2002. Dette placerer vores kollegium i de top 50 ingeniøruniversiteter i landet for forskningsproduktivitet.

Placeringer

Salt Lake City

Address
Presidents' Circle,201
84112 Salt Lake City, Utah, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig