University of Virginia

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

I 1819 grundlagde Thomas Jefferson University of Virginia og indviede et dristigt eksperiment - et offentligt universitet designet til at fremme menneskelig viden, uddanne ledere og dyrke et informeret borger.

To århundreder senere er denne vision blomstrende. På tværs af grunde - og over hele verden - udfordrer UVA-studerende, fakultet, personale og alumner konvention, bryder barrierer og forfølger det større gode.

Som en af landets førende offentlige institutioner skubber UVA grænserne for hvad der er muligt - altid i navnet til det større gode. En af de ting, der gør dette muligt, er en ufravigelig forpligtelse til initiativer, der vokser, styrker og former vores institution for fremtiden.

Universitetet er en ikonisk offentlig institution for videregående uddannelser, der kan prale af nationalt rangerede skoler og programmer, forskelligartet og markant fakultet, et stort akademisk medicinsk center og stolt historie som et anerkendt forskningsuniversitet. Universitetets samfund og kultur er beriget med aktiv selvstyre med studerende, vedvarende engagement i kunsten og et robust NCAA Division I Atletik-program.

Placeringer

Charlottesville

Address
Duffy Boulevard,10
22903 Charlottesville, Virginia, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig