University of Wisconsin-Stout

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Et universitet, der får resultater

UW-Stout er et omfattende, karrierefokuseret polyteknisk universitet. Vores studerende, fakultet og personale bruger anvendt læring, videnskabelig teori og forskning til at løse reelle problemer, vokse statens økonomi og tjene samfundet.

Beliggende i naturskønne Menomonie, Wisconsin, har vores campus en lang og rig historie med at give et tydeligt udvalg af programmer. Vores studerende nyder godt af 98,8% for at finde arbejde eller fortsætte deres uddannelse, når de er færdige. Vi er stolte af vores enorme branchepartnerskaber og vores bidrag til den lokale og regionale økonomi.

At køre økonomien fremad

På UW-Stout fremmer vi en kultur, hvor studerende får uvurderlige færdigheder og viden. Med 3 gange så mange laboratorier som forelæsningssaler er vores studerende nedsænket i brancherelevant, praktisk læring. Dette er delvis takket være vores enorme industrisamarbejde med nationalt anerkendte virksomheder som Target, Thomson Reuters, Sony og 3M.

Men det er ikke kun studerende, der drager fordel her - for hver dollar, der investeres i UW-Stout, får skattebetalerne 3,50 dollar i økonomiske bidrag. En konsekvensundersøgelse, der blev bestilt i 2016, fandt, at vores universitet som helhed bidrager med 271,8 millioner dollars om året til den regionale økonomi.

Placeringer

Menomonie

Address
Broadway Street South,712
54751 Menomonie, Wisconsin, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig