Utah State University College of Agriculture and Applied Sciences

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Vores college er unikt. Vi har en bred vifte af akademiske tilbud og er i stand til ærligt at sige, at vi har noget for enhver smag.

Hvis du vil være læge, flyver, landmand, forsker, forfatter, forretningsmand, designer, diætist, økonom eller enhver anden form for professionel, er CAAS det perfekte sted for dig.

Vi i CAAS ved mere end dit navn; vi ved, hvem du er. Vores fakultet er stolt af at forstå dine personlige og videnskabelige ambitioner og derefter hjælpe dig med at nå disse mål. Fra forskningsmuligheder til en-til-en mentorskab, dine professorer arbejder for at hjælpe dig med at få succes.

I 1888 blev Agricultural College of Utah grundlagt. To år senere tilmelder Vendla Berntson sig som kollegiets første studerende.

I 2001 absorberede College of Agriculture dele af det tidligere College of Family Life, herunder familie- og forbrugervidenskabelig uddannelse, og Institut for Ernæring og Fødevarevidenskab.

I 2012 åbner den nye landbrugsvidenskabelige bygning den 29. februar. Denne nye bygning huser Student Services Center, laboratorier, klasseværelser og meget af kollegiets administration.

Fire år efter programmets første klasser fejrer 27 nyudviklede læger inden for veterinærmedicin deres eksamen fra USU / WSU-programmet inden for veterinærmedicin.

I 2018 åbner Aggie Chocolate Factory sine døre som et specialiseret fødevarevidenskabslaboratorium. Det er den første chokoladefabrik på et universitet i det vestlige USA og producerer konfekt fra bønne til bar.

I 2019 udvider USU sine luftfartsteknologiprogrammer og vedligeholdelsesprogrammer for luftfart til priscampus. USU Eastern's program vil optage mellem 25-100 studerende, og studerende kan modtage FAA-certificering efter afslutning.

Placeringer

Logan

Address
Old Main Hill,4800
84322 Logan, Utah, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig