Virginia International University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om Virginia International University VIU er en non-profit universitet forpligtet til at sætte en ny standard inden for videregående uddannelse. Gennem vores elevcentreret tilgang, vi bestræbe sig på at give den mest positivt miljø for læring til rådighed overalt. Vores programmer er struktureret til at give studerende stor fleksibilitet i design og ledelse af deres egne studier. Samtidig er alle studerende tildelt en personlig mentor, der fungerer som en vejledning i valg af kurser og karriere orientering. VIU tilbyder privattimer stipendier til høje potentielle studerende, fordi vi mener, at god uddannelse bør være tilgængelige for alle, herunder dem, der ikke har de nødvendige midler til at forfølge de videregående uddannelser.

For at holde trit med den seneste udvikling inden for teknologi og undervisning, er vores pensum og materialer regelmæssigt og revideres, og vores instruktører modtager efteruddannelse, som er nødvendigt. Som studerende nær afslutningen af ​​deres programmer, VIU karriere rådgivere hjælper placere dem i praktikophold og andre arbejds-undersøgelse positioner med lokale virksomheder og organisationer.

Benchmarks i historie VIU

Siden grundlæggelsen i 1998 har Virginia International University gjort betydelige fremskridt i den komplekse proces med at etablere et nyt universitet. Nedenfor er nogle af milepælene i vores institutionelle historie:

Konceptet for Virginia International University blev udviklet af Dr. Isa Sarac der efter udforske flere steder i USA, etableret VIU i Fairfax, Virginia i august 1998. Statsrådet for videregående uddannelse for Virginia (SCHEV) autoriseret VIU at begynde Master of Business Administrations Program December 23, 1998. SCHEV givet myndighed til at tilbyde en række diplom og certifikat programmer den 9. august 1999. Den 25. maj 2000 SCHEV gav VIU grad-ydelse myndighed for MBA program og senere samme år tilladelse til at begynde en studentereksamen program i datalogi og Business Management. Master of Science i Information Systems begyndte den 24. april 2003. Virginia International University afholdt sin første begyndelse den 4. maj 2006 med 20 kandidater til stede på Fairfax County Country Club. Det anerkendende Rådet for Independent Colleges og skoler (ACICS), en national akkreditering agentur givet akkreditering til Virginia International University i foråret 2008 (15 April). The Virginia General Assembly House Fælles resolution udvalg præsenterede universitetet med et brev "som påskønner Virginia International University i anledning af sin akkreditering og 10 års jubilæum" den 23. april 2008.

Mission Statement

Virginia International University mission er at uddanne studerende fra hele verden gennem en højt kvalificeret, lige så mangfoldigt fakulteter og personale, mens stræber efter at give akademiske programmer på kandidatniveau, bachelor, og certifikat niveauer, der afføde den intellektuelle nysgerrighed, kritisk tænkning og kreativitet presserende behov i det globale samfund, og med en forpligtelse til at give de studerende med den viden til at opnå ekspertise inden for forskning, stipendium, og kreative bestræbelser.

VIU Læringsmål

Efter eksamen fra Virginia International University, vil de studerende være i stand til:

Tænke kritisk og kreativt Kommunikere effektivt i skrift og tale Demonstrere ekspertise via videnskabelig disciplin og forstå, at disciplin i forhold til den større verden Arbejde produktivt som individer og i grupper Bruge deres viden og færdigheder til at yde et positivt bidrag til samfundet Brug grund til at træffe beslutninger baseret på en forståelse af etik, respekt for mangfoldighed og en bevidsthed om spørgsmål i forbindelse med bæredygtighed Kast dig ud i livslang læring Exhibit faglige integritet, ledelse og effektivt samarbejde færdigheder

FILOSOFI

Som et fællesskab af studerende, personale og fakultetet trukket fra forskellige nationale, kulturelle og sociale baggrunde, VIU til formål at forbedre det miljø, som tanke- og forskelligartede fortolkninger af menneskelige erfaringer er næret. Det er vores håb og forventning om, at hvert medlem af Universitetet vil udvikle en større bevidsthed om, og lydhørhed over for, kolleger samt til dem, ud over vores campus, der er mindre privilegerede. I opfyldelsen af ​​denne mission, skal universitetet søge en effektiv udnyttelse af alle tilgængelige ressourcer for at sikre den højeste kvalitet af service til sine studerende, undervisere og personale. Det endelige mål for VIU er intet mindre end at graduate lærde i moralske, intellektuelle og faglige ekspertise, der vil ikke kun gøre et bedre liv for dem selv og deres familier, men som vil føre vejen til en bedre verden for alle.

For at fremme mission og filosofi på universitetet, VIU er forpligtet til følgende mål:

At rekruttere og fastholde fremragende og varieret fakulteter og personale til at understøtte undervisning, forskning, og tjenesten mission universitetet At ophøje universitetets læringsmiljø for at tiltrække og fastholde fremragende studerende fra hele verden såvel som fra USA At tilbyde læring erfaringer uden for klasseværelset, der forbedrer den traditionelle undervisning og forberede de studerende til det globale arbejdsstyrke At tilbyde en up-to-date pensum, der er relevant, sikrer hver elev har følgende kompetencer: at tænke kritisk, at ræsonnere analytisk, til at løse problemer realistisk, og til at kommunikere klart At bestræbe sig på at levere succesfulde beskæftigelse placeringsmuligheder for studerende

Placeringer

Fairfax

Address
4401 Village Dr
22030 Fairfax, Virginia, USA