Vatel Institute of Hospitality Management at Alliant International University - Los Angeles

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Vatel Institut for Hospitality Management på Alliant International University tilbyder en unik gæstfrihed uddannelse fokuseret på amerikansk ledelse. Kvaliteten af ​​uddannelsen kombineret med unikke betalte praktikophold i nogle af de mest luksuriøse hoteller i verden gør disse programmer til en skarp sten til en strålende international karriere.

Los Angeles er en af ​​landets mest forskelligartede og aktive byer og underholdnings hovedstad i verden.97809_BannerHotels1.jpg

Los Angeles er ofte kendt af sine initialer, LA, og mednavnet City of Angels. Det er et verdenscenter for forretninger, international handel, underholdning, kultur, medier, mode, videnskab, teknologi og uddannelse.

Los Angeles er blevet rangeret som den tredje rigeste by og den femte stærkeste og indflydelsesrige by i verden, bag kun New York City i USA. De mest luksuriøse hotelmærker findes i Los Angeles og dets omgivelser.

Bachelor og MBA med Concentrations i Hospitality Management tilbydes gennem Vatel Institute of Hospitality Management på Alliant International University.

Alliant's Los Angeles campus ligger i Alhambra, i den vestlige San Gabriel-region i Los Angeles County. Otte miles fra centrum af downtown giver Los Angeles campus øjeblikkelig adgang til den spredte metropol. Programmer i Los Angeles er muligvis ikke tilgængelige for alle elever. Spørg en tilmelding specialist for detaljer.97819_Group2photoshooting.jpg

Campus 'omegn er en dynamisk koncentration af underholdning, forretning og industri. To tredjedele af statens 100 største virksomheder har deres hovedkontor i denne cirkel.

På campus er der hjemsted for 23 klasseværelser, et videokonferencerum, et integreret computerlokale, et computerlaboratorium, gruppestuderingsrum og to studentelouner. Over 600 studerende har indskrevet årligt i en række skoler og programmer.

Alliant International University har opnået det højeste niveau af akkreditering til rådighed i USA; WASC Senior College and University Commission (WSCUC) , et regionalt akkrediteringsorgan anerkendt af US Department of Education og det samme agentur, hvor andre prestigefyldte Californien og vestlige amerikanske skoler er akkrediteret som Stanford, USC og UCLA.

Vatel og Alliants mission er at uddanne den næste generation af ledere og ledere til verdens største og mest livlige industri. Vi opnår vores mission gennem et engagement i ekspertise i undervisning, stærke samarbejder med ledere af gæstfrihedsledere, reelle praktiske erfaringer og uvurderlig international eksponering.

Praktisk erhvervserfaring er en væsentlig del af vores akademiske programmer og giver en holistisk forståelse af gæstfrihedsbranchen, hvilket forbedrer definitionen og opnåelsen af ​​hver elevs faglige mål.

Studerende fremskridt gennem hvert program i cohorts med kurser skræddersyet til deres gruppe. Samhørestrukturen sikrer, at eleverne får de klasser, de har brug for til at kunne færdiggøre deres eksamen på tid.

59761_thumb_vatel-international-business-school-of-hospitality--management-noborder_1456441881.jpg

Vores fakultet medlemmer er eksperter i ledelsesuddannelse og stræber efter at forberede vores studerende til en vellykket karriere i international hospitality management.

Vatel USA er medlem af National Association for College Admission Counseling (NACAC) og abonnerer på erklæringen om principper for god praksis.

Placeringer

Los Angeles

Address
3325 Wilshire Blvd; Suite #650
CA 90010 Los Angeles, Californien, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Denne skole tilbyder også: