Vatel Institute of Hospitality Management at Alliant International University - San Diego

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Vatel Institut for Hospitality Management på Allian International University tilbyder en unik gæstfrihed uddannelse fokuseret på amerikansk ledelse. Kvaliteten af ​​uddannelsen kombineret med betalte praktikophold i nogle af de mest luksuriøse hoteller i verden gør disse programmer til en skarp sten til en strålende international karriere.

San Diego's betagende landskaber og uovertruffen klima gør det til en af ​​statens og nationens mest ønskelige getaways, og over 3 millioner mennesker er heldige nok til at kalde det hjem - hvilket gør det til det ideelle sted for den ultimative staycation.

En af Amerikas mest familievenlige byer, San Diego er et ferierendeparadis, med årtemperaturer i 70'erne og næsten konstant solskin. Sunbathers og surfere er garanteret at finde deres perfekte strand, og foodies finder lækkerier i håndværksmæssige bryggerier, lokale bistroer og gourmetrestauranter.

Fra Broadway-spændingen fra La Jolla Playhouse til den europæiske følelse af Little Italy til den nouveau-chic i Gaslamp Quarter, har San Diego noget for enhver smag.

Bachelor og MBA med Concentrations in Hospitality and Management tilbydes på Vatel Institute of Hospitality Management på Alliant International University i San Diego. Campus er beliggende i de tree-lined hillside af Scripps Ranch. Kun 10 miles fra stranden og femten miles nordøst for downtown tilbyder beliggenheden det bedste "Amerikas fineste by" har at tilbyde.

San Diego campus er hjemsted for flere klasseværelser, en foredragshal og et sportscenter. Allierede bygninger indeholder også adskillige konferencelokaler, to computerlaboratorier, videokonferencefaciliteter, WiFi på tværs af campus og masser af naturskønne steder at studere. Hjertet på campus er det nyligt renoverede Walter Library, som er foret med bannere af nogle af universitetets mest fremtrædende bidragsydere som Abraham Maslow og Carl Rogers.

Ca. 1.200 kandidatstuderende og 150 bachelorstuderende har tilmeldt sig årligt i en række skoler og programmer.

Vores mission er at uddanne den næste generation af ledere og ledere til verdens største og mest livlige industri. Vi opnår vores mission gennem et engagement i ekspertise i undervisning, stærke samarbejder med ledere af gæstfrihedsledere, reelle praktiske erfaringer og uvurderlig international eksponering.

Studerende fremskridt gennem hvert program i cohorts med kurser skræddersyet til deres gruppe. Samhørestrukturen sikrer, at eleverne får de klasser, de har brug for til at kunne færdiggøre deres eksamen på tid.

Vores fakultet medlemmer er eksperter i ledelsesuddannelse og stræber efter at forberede vores studerende til en vellykket karriere i international hospitality management.

Praktisk erhvervserfaring er en væsentlig del af vores akademiske programmer og giver en holistisk forståelse af gæstfrihedsbranchen, hvilket forbedrer definitionen og opnåelsen af ​​hver elevs faglige mål.

Alliant International University er akkrediteret af WASC Senior College og University Commission (WSCUC) , et regionalt akkrediteringsorgan anerkendt af US Department of Education og det samme agentur, hvor andre prestigefyldte Californien og vestlige amerikanske skoler er akkrediteret som Stanford, USC og UCLA .

Vatel USA er medlem af National Association for College Admission Counseling (NACAC) og abonnerer på erklæringen om principper for god praksis.

Placeringer

San Diego

Address
520 West Ash Street
CA 92101 San Diego, Californien, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Denne skole tilbyder også: