Villanova University M. Louise Fitzpatrick College of Nursing

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Baseret på et stærkt liberalt kunstfundament, dukker Villanova sygeplejestuderende op som usædvanligt forberedte sygeplejersker gennem transformerende læringsmetoder i klasseværelset, forskningsmuligheder og forskelligartede kliniske oplevelser i simuleringslaboratorier, samfundscentre, hospitaler og klinikker. På grund af disse unikke og overbevisende læringsoplevelser bliver Villanova Nursing konsekvent udnævnt til et Center of Excellence in Nursing Education af National League for Nursing.

Det fireårige bacheloruddannelsesprogram udfordrer studerende til at være uafhængige tænkere og problemløsere. Studerende kandidater klar til at pleje, opdage, undersøge og lede.

Vores bachelorstuderende er atleter, Special Olympics og Habitat for Humanity-frivillige, en studenterregeringspræsident og NROTC-ledere. Nogle tjener mindreårige i andre discipliner. De går sammen med kolleger som ingeniør- og naturfagstuderende for at tackle store problemer. De samarbejder med fakultetets mentorer for at udføre forskning og have chancen for at rejse til næsten alle kontinenter og fordybe sig i kulturelle oplevelser, hvor de kan undervise, pleje og fremme sundhed samt vokse i deres globale perspektiv.

Hver studerende bringer deres egen erfaring og lidenskab til programmet og forbedrer deres uddannelse, når de bygger deres karriere inden for sygepleje.

Placeringer

Villanova

Address
Lancaster Avenue,800
19085 Villanova, Pennsylvania, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Denne skole tilbyder også: