Viterbo University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Viterbo University startede i de tidlige akademiske bestræbelser på de franciskanske søstre til evig tilbedelse (FSPA). Dens direkte forgænger var St. Rose Normal School, fuldt organiseret i 1890 for at forberede søstre til at undervise i grundskoler.

Collegiate kurser blev introduceret i 1923, og der blev taget skridt mod udviklingen af et regelmæssigt fireårigt college-program. I 1931–1932 var St. Rose Junior College formelt etableret og godkendt af University of Wisconsin i Madison. Yderligere udvikling fulgte, og i 1939 blev kollegiet godkendt som en fireårig, gradgivende institution til forberedelse af lærere til grundskoler. De første påbegyndelsesøvelser blev afholdt i 1940. Kandidater fra programmet blev certificeret af State Department of Public Instruction.

I 1937, da der blev planlagt opførelse af en ny bygning, blev navnet på kollegiet ændret fra St. Rose College til Viterbo College. Lægekvinder blev optaget i 1943; i 1970 blev mænd optaget.

I 1950'erne udvidede Viterbo sit program inden for liberal arts og forberedelse af lærere til gymnasier. I 1952 modtog dette program godkendelse fra University of Wisconsin Committee on College Accreditation.

Med sin status som et opnået fireårigt college for liberal arts søgte Viterbo akkreditering af North Central Association of Colleges and Secondary Schools. Det blev opnået i 1954 og bekræftet igen i 1979.

Den 4. september 2000 markerede Viterbo endnu en milepæl - skiftet fra college til universitetsstatus. Ændringen til Viterbo University formaliserede i navnet hvad der allerede var sket internt. Faktisk omklassificerede det amerikanske undervisningsministerium i 1994 Viterbo som en "omfattende institution (universitet)" på grund af dets fænomenale vækst i tilmelding og dets udvidelse af kandidat-, bachelor- og opsøgende programmer.

Placeringer

La Crosse

Address
Viterbo Drive,900
54601 La Crosse, Wisconsin, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Denne skole tilbyder også: