Wake Forest University - School of Business

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Grundlagt i 1834, Wake Forest er en privat, fælles skole kollegiale universitet baseret i Winston-Salem, North Carolina. En af de førende institutioner af sin art, Wake Forest blander intimitet af en liberal kunst kollegium med den akademiske vitalitet af et forskningsprojekt universitet. I hjertet af Wake Forest er lærer-lærd ideal. Professorer er forpligtet til personlig undervisning og til deres elevers individuelle udvikling. Styret af vores motto Pro Humanitate (For Humanity), er Wake Forest dedikeret til en etisk informeret uddannelse i et klima, der værdsætter personlig vækst, samfund interaktion og individuel ære.

Udvikling af Whole Person

På School of Business, vores mission er at forme det hele menneske. Vi hjælper virksomheder med at skabe en bedre verden ved at udvikle lidenskabelig, etiske virksomhedsledere der får resultater med integritet, og tænkte lederskab, der er synlige og positivt påvirker praksis af erhvervslivet.

Vi inviterer studerende, der mener, at realisering er defineret ved hårdt arbejde, samarbejde og karakter til sammen med os at gøre en positiv og varig indflydelse på den ædle erhverv af erhvervslivet.

meningsfulde resultater

Som et resultat af vores engagement har Wake Forest School of Business konsekvent placeret blandt de bedste verden ved store ranking organisationer. Vores opmærksomhed på kompetenceudvikling og karakter fører til dokumenterede resultater for kandidater, der nyder prestige færdiggøre strabadserne i vores top-rangerede programmer og de livslange fordele ved en robust alumnenetværk. Vores kandidater opnår personlig succes, mens forpligte sig til højere årsager. De stærke centrale filosofier vores business-programmer producerer principfaste ledere, der øve indflydelse langt ud over campus og virksomhedernes verden.

Wake Forest Reynolda Campus i Winston-Salem

Forankring af Piemonte-Triad regionen North Carolina, Winston-Salem balance i byerne muligheder og naturlige skønhed konsekvent tjener det høje nationale karakterer for livskvaliteten. Med temperaturer i gennemsnit en behagelig 69 grader, "City of Arts & Innovation" er en vital hub halvvejs mellem North Carolinas østlige strande og vestlige bjerge. Winston-Salem, hjemsted for Wake Forest vigtigste campus, er blevet nationalt rangeret blandt de bedste steder at starte en virksomhed af folk som Forbes og Money Magazine, og BusinessWeek medtaget det blandt de ti mest "Sjov, prisbillig" byer i Forenede Stater.

Den kronjuvel af Reynolda Campus er Farrell Hall, Det nye hjem for Wake Forest University School of Business. Den 55 $ millioner, 130.000 kvadratfod facilitet åbnede i efteråret 2013, integrerer state-of-the-art-teknologi og fleksible læringsrum med August georgiansk arkitektur at inspirere komfortabel, strømlinet samarbejde mellem fakultetet og de studerende.

Wake Forest Charlotte

Wake Forest erfaring er for vigtig til at begrænse til en enkelt by. Vores anden campus i North Carolina største by, Charlotte, udvider Wake Forest mærke og sætter eleverne endnu tættere på koncentrationer af magt i erhvervslivet. En større finansielle centrum med aktiver kun overgået New York, "Queen City" tjener som hovedkvarter for giganter som Bank of America og Wells Fargo samt professionelle sportshold såsom Carolina Panthers og Charlotte Bobcats.

Som svar på en tredobling af sit deltid MBA studerende befolkning siden 1995, Wake Forest University flyttet sin Charlotte campus til næsten 30.000 kvadratfod plads i 2012. Bosat i nærheden af ​​nogle af byens mest indflydelsesrige virksomheder, få skridt fra de forskellige indkøbs- og spisemuligheder i uptown Charlotte, denne urban campus giver praktisk bekvemmelighed og state-of-the-art-tjenester til de travle arbejde fagfolk indskrevet i vores programmer.

Wake Forest University er akkrediteret af:

AACSB International, Foreningen til Advance Collegiate Schools of Business, som repræsenterer den højeste standard af præstation for business schools over hele verden. Akkrediterede institutioner bekræfter deres forpligtelse til kvalitet og løbende forbedringer gennem en streng og omfattende peer review.

Den sydlige Sammenslutningen af ​​skoler og skoler Kommissionen om gymnasier, som er det regionale organ for akkreditering af graden-ydelse videregående uddannelsesinstitutioner, der tjener som fællesnævner for fælles værdier og praksis blandt de forskellige institutioner i det sydlige, at award associeret virksomhed, bachelor , masters, eller ph.d.-grader.

Placeringer

Winston-Salem

Wake Forest University School of Business

Address
Wake Forest School of Business
1834 Wake Forest Road
Building 60, Farrell Hall
Wake Forest University

NC 27106 Winston-Salem, North Carolina, USA
Telefonnummer
+1 336-758-5422

Charlotte

Address
Charlotte, North Carolina, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Akkrediteringer

AACSB Accredited