Washington University In St. Louis McKelvey School of Engineering

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Missionen fra McKelvey School of Engineering ved Washington University i St. Louis er at fremme uafhængig undersøgelse inden for teknisk forskning og uddannelse med vægt på videnskabelig ekspertise, innovation og samarbejde uden grænser.

WashU Engineers producerer ny viden, der forandrer verden, og vores fakultet uddanner studerende til at udforske og skabe i en verden, vi endnu ikke kan forestille os. Gennem forskning og uddannelse påvirker vi det lokale samfund, landet og verdenen positivt.

Akademiske afdelinger

  • Biomedicinsk videnskab
  • Computer Science & Engineering
  • Elektrisk & systemteknik
  • Energi, miljø- og kemiteknik
  • Mekanik og materialevidenskab
  • Sever Institute
  • UMSL / WashU fælles undergraduate Engineering Program

Hvad der ligger forude

Som en ingeniørskole er vi nødt til at tilpasse os det skiftende miljø og forberede vores studerende til at udforske, skabe og lykkes i en verden, som vi endnu ikke kan forestille os. For at imødekomme disse behov har vi taget i gang en fem-årig strategisk plan, der trækker på vores nuværende styrker til at forberede de studerende på de fremtidige udfordringer. Blandt de skridt, vi har taget, er lancering af nye tværfaglige programmer inden for meget relevante områder, herunder billedvidenskab, datalogi, materialevidenskab, cybersikkerhed og kombinerede programmer med matematik og erhverv. Med et 3.350 kvadratmeter stort makerspace såvel som klasseværelset og studielokalet under opførelse sikrer vi, at vi leverer alt, hvad vores studerende har brug for for at lykkes.

Placeringer

Skinker DeBaliviere

Address
63130 Skinker DeBaliviere, Missouri, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig