Webber International University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

historie

Den 6. april 1927 Grace Knight og Roger W. Babson grundlagde universitetet som var til at bære det sidste navn på deres barnebarn, Camilla Grace Webber. Roger Babson var bedst kendt for sine bidrag inden for områderne økonomi og finansiering, som omfattede de virksomheder i Babson rapporter og forfatterskab af en række forretningsområder publikationer og bøger. Blandt hans talrige filantropiske bidrag var etableringen af ​​flere institutioner for videregående uddannelse og service på en række bestyrelser, samt begavelse af flere velgørende fonde.

Webber blev oprindeligt etableret som en kvinders college, med det ene formål at undervise kvinder om business. Det var den første skole chartrede under de uddannelsesmæssige og velgørende lovgivningen i staten Florida som en non-profit organisation.

De første vilkår på Babson Park campus begyndte følgende januar i bygningen nu er kendt som Old Main, mens efteråret klasser blev afholdt i Boston på Hotel Lennox. Studerende deltog klasser i denne måde, indtil 1940, da Babson Park blev universitetets permanente campus.

I 1950'erne blev den nuværende søen campus afsluttes med indvielsen af ​​Grace Knight Babson mindesmærke Student Center og sovesal, efterfulgt af McConnell klasseværelset bygningen og Michael Parkhurst Webber Auditorium / Gymnasium.

Webber blev akkrediteret af kommissionerne på Colleges i det sydlige Sammenslutningen af ​​skoler og skoler (SACS) i 1969. I september 1971 blev de første mandlige studerende optaget på kollegiet. Yderligere vækst af campus opstod i 1970'erne med tilføjelse af Camilla sovesal og George W Jenkins rekreativt område. De dedikationer i biblioteket kompleks markerede fejringen af ​​skolens 50 års jubilæum i 1978.

I løbet af 1980'erne blev der tilsat Sabbagh Athletic Center til at levere fremragende faciliteter for volleyball og basketball.

I 1990'erne har set udviklingen af ​​en voksen-program for studerende over 25 med to års tidligere University oplevelse. Studerende tjenester har været forbedrer ved afslutningen af ​​Doc Dockery Student union som huser Mr. O Snackbar, et kapel, spil værelser, samt The cubbyhole, University boghandel.

Intercollegiate atletik er blevet udvidet i 1990'erne. Webber er medlem af Naia og Florida Sun-konferencen. Webber kvinder deltager på Interkollegiale niveau i fodbold, volleyball, tennis, hurtig-banen softball, langrend, golf, atletik, mens Webber mænd konkurrere i cross-country, fodbold, basketball, tennis, baseball, golf, spor og felt og fodbold.

I 2002 blev Rex R. Yentes Conference Center åbnet. Den nye bygning huser en computer klasseværelse, computer systue den Career Services Center, Indlæggelser Kontorer og en 325- sæde auditorium. desuden i efteråret 2001, University åbnet et nyt fitness center med en atletisk træningsanlæg og nyrenoverede idrætsanlæg.

I 2002 Webber tilføjede intercollegiate fodbold til sin atletiske program. Den Webber Warrior fodboldhold konkurrerede i sin første fulde sæson i 2003. Fodbold omklædningsrummet og en ekstra træningscenteret blev afsluttet i sommeren 2003 sammen med en praksisfelt en kort afstand fra de vigtigste campus. Også i sommeren 2003 blev en 500 sæde stadion og komplet belysning tilføjet til baseball feltet.

I efteråret 2003 en computer Information Systems større blev tilføjet til de faglige tilbud. Med tilføjelsen af ​​den nye store, blev en computer mini-lab åbnede i sommeren 2004.

Webber vil fortsætte med at udbrede de idealer forestillede af dets grundlæggere, bygget på en solid arv af erfaring og viden, vil Webber forberede morgendagens virksomhedsledere til at imødekomme fremtidens udfordringer ved at indgyde en ønske om innovativ tænkning og kreativ realisering.

Mission

Universitetets mission er at tilbyde de studerende en bred vifte af business, liberale kunst og videnskab, og præ-professionelle uddannelser, der skaber et liv omdanne uddannelsesmuligheder, som er praktisk i sin anvendelse, global i sit sigte og tværfaglig i sin generelle uddannelse kerne. Studerende vil erhverve dybde af viden og ekspertise i deres valgte fagområde, afbalanceret bredde af viden på tværs af forskellige discipliner. Der lægges særlig vægt på at forbedre mundtlig og skriftlig kommunikation, og kritisk tænkning.

University uddeler grader på bachelor- og master-niveauer på steder i Florida og North Carolina, samt på den associerede niveau i Florida. Traditionel klasseundervisning, online, og hybride læringsmiljøer er tilgængelige. Der findes muligheder for studerende til at trække på de kurser og uddannelser på begge placeringer via online kurser og / eller bopælsperioder på enten campus. Webbers programmer i Florida fokus på den verdensomspændende erhvervsmiljø, og understrege udvikling af færdigheder i administration og strategisk planlægning, anvendt moderne forretningsmetoder og iværksætteri. St. Andrews filial campus i North Carolina tilbyder en vifte af traditionelle liberale kunst og videnskab og præ-professionelle studieprogrammer.

Administrativ godkendelse: November 17, 2011 Godkendt af Webber og St. Andrews bestyrelser: December 19, 2011 Revideret: Februar 2014

Akkreditering

Regionale Akkreditering

Webber International University (herunder dets filialer campusser, St. Andrews University og St. Andrews @ Sandhills) er akkrediteret af den sydlige Sammenslutningen af ​​skoler og skoler Kommissionen om Colleges at tildele grader på den associerede virksomhed, bachelor- og kandidatuddannelser niveauer. Henvende sig til Kommissionen på Colleges på 1866 Southern Lane, Decatur, Georgia 30033-4097, ring 404-679-4500, eller gå til http://www.sacscoc.org til spørgsmål om akkreditering af Webber International University.

Normale forespørgsler om universitetet, såsom adgangskrav, finansiel støtte, uddannelsesprogrammer mv skal rettes direkte til universitetet, og ikke på Kommissionens kontor. Kommissionen skal kontaktes, hvis der er dokumentation for, at der synes at understøtte et instituts betydelig manglende opfyldelse af et krav eller standard.

Bachelor of Science i Business Administration med store selskaber i:

 • regnskab
 • computer informationssystemer
 • Corporate Communications
 • finansiering
 • Gæstfrihed Tourism Management
 • ledelse
 • markedsføring
 • Criminal Justice Ledelse
 • Sport Business Management

Bachelor of Science i General Business Studies

Master of Business Administration (MBA)

 • Ud over den traditionelle MBA, Webber tilbyder en MBA i følgende koncentrationer:
 • regnskab
 • international business
 • Criminal Justice Ledelse
 • Sport Business Management

Fakta om Webber!

 • Webber International University officielle skole farver
 • Regionalt akkrediteret og stat Licensed.
 • IACBE akkrediteret.
 • Privat, Independent, fireårige fælles skole Forretning University, plus MBA.
 • Grundlagt i 1927.
 • 40 minutter fra Disney World mellem Lake Wales og Frostproof.
 • 110 Acre campus grænser smukke Crooked Lake.
 • On-campus boliger.
 • Studerende fra 22 stater og 36 lande.
 • 90% af vores studerende modtager en form for tilskud eller stipendier.
 • Indregnet i Princeton Review som en "Best i den sydøstlige del" og en "Best Value" college.

Placeringer

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig