Western Kentucky University Gordon Ford College of Business

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Fra grundlæggelsen i 1884 og frem til i dag har Gordon Ford College of Business givet sine studerende en markant uddannelsesmæssig oplevelse. GFCB fokuserer sine bestræbelser på at hjælpe studerende med at anvende klassekoncepter på virkelige forretningsproblemer og scenarier. Den unikke kombination af undervisning i klasseværelset og praktisk anvendelse sikrer en enestående uddannelsesoplevelse, der ikke let kan duplikeres.

Fra den første gang en studerende går ind i et klasseværelse i Grise Hall, indtil han går på hatten og kjolen ved starten, udfordrer fakultetet og personalet de studerende til at forblive engagerede, bemyndigede og udstyrede til at drage fordel af alt, hvad kollegiet har at tilbyde.

Gordon Ford College of Business har etableret dybe rødder, der har gjort det muligt for den at vokse og trives gennem sin 145-årige historie. De præstationer, den nyder i dag, skyldes dedikation og hårdt arbejde fra mange fakulteter, medarbejdere, studerende og alumner, der tror på dets mission: at være førende inden for levering af højkvalitets, anvendt bachelor-erhvervsuddannelse og udvalgte kandidatuddannelser, der opfylder behovene af erhvervslivet.

Placeringer

Bowling Green

Address
42101 Bowling Green, Kentucky, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig