Western Kentucky University Potter College of Arts and Letters

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Siden Western Kentucky University åbnede sine døre i 1906, har den liberale kunst været kernen i skolens mission. Med fremragende programmer inden for kunst, humaniora og samfundsvidenskab er det lige så sandt i dag som for mere end et århundrede siden.

Potter College of Arts & Letters (PCAL) forbereder de studerende til at komme ind i en bred vifte af karrierer og programmer for avancerede studier gennem sine 34 hovedfag, 38 mindreårige og 5 certifikater gennem 12 akademiske programmer. Som forkæmpere for den liberale kunst, mener Potter College, at forståelse af historie, samfund og kultur hjælper eleverne til bedre at forstå og få succes i verden og tager som det primære område af videnskabelig bekymring studiet af mænd og kvinder - deres fortid, nutid og fremtid såvel som deres æstetiske udtryk, metafysiske bekymringer og sociale interaktion.

I det 21. århundrede ændrer vores verden sig dramatisk økonomisk, teknologisk, globalt, tværkulturelt, miljømæssigt, socialt og politisk. Derfor anerkender arbejdsgivere værdien af en liberal uddannelse for universitetsuddannede og borgerne i dag og i morgen. De ønsker overførbare færdigheder - færdigheder, som medarbejderne tager med sig til ethvert job, såsom skriftlige og verbale kommunikationsevner, en evne til at løse komplekse problemer, arbejde godt sammen med andre og tilpasse sig på en arbejdsplads i forandring. Med en solid liberal kunstuddannelse er kandidater ikke begrænset til en bestemt position, men fleksible og kvalificerede til en bred vifte af muligheder.

På WKU udvikler Potter College studerendes intellektuelle kapacitet og praktiske færdigheder ved at give bred viden til at forberede dem på en række job og en levetid på læring og vækst. Potter College-programmer giver studerende mulighed for at få succes i en arbejdsstyrke, der kræver lyse holdspillere og globale tænkere, der er nysgerrige, analytiske og kreative med fremragende kommunikations-, interpersonelle og ledelsesmæssige færdigheder. Vores klasser giver eleverne personlig opmærksomhed og masser af muligheder for at engagere sig i aktiviteter og projekter med virkelige applikationer. Excellence inden for undervisning og læring er vores højeste prioritet. Studerende vil finde et forskelligt fakultet og omsorgspersonale i verdensklasse, der tager personlig interesse i at hjælpe studerende med at nå deres mål.

Placeringer

Bowling Green

Address
42101 Bowling Green, Kentucky, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig