Western State Colorado University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Vær en leder. Vær en bjergbestiger.

Western Colorado University fremmer vejen mod en målrettet fremtid ved at aktualisere de studerendes potentiale i deres uovervindelige søgen efter fremragende og individualitet.

Forskellen er resultatet.

Hos Western får vores studerende den faglige vejledning og support, der er nødvendig for at udvikle færdigheder i den virkelige verden, der fører til vellykket karriere. Vores højt personaliserede programmer fokuserer på at udvikle fagfolk, der er klar til at imødekomme kravene på den moderne arbejdsplads.

Gennem vores tydelige kombination af akademisk fortjeneste, praktiske forskningsmuligheder og en inkluderende studerendeoplevelse, leverer vi en uddannelse, der bedre opfylder det, markedet kræver.

Hvor akademisk strenghed møder ærefrygtindgydende eventyr.

Western Colorado University ligger i hjertet af Rocky Mountains og tilbyder et stort udendørs forskningslaboratorium med uovertrufne muligheder for studerende til at lære og få praktisk erfaring. Gå ud med din professor for at spore lynx, deltage i en arkæologisk grave, gå med i robotikholdet for at oprette din egen maskine eller udforske de helt nye laboratorier i Paul M. Rady School of Computer Science & Engineering. Se nærmere på, så ser du hvad der gør Western til et specielt sted.

Placeringer

Gunnison

Address
Western Way,1
81231 Gunnison, Colorado, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig