Wilmington University College of Business

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Vision

Wilmington University's College of Business vil tilbyde højt respekterede programmer, der giver mulighed for alle livslang elever i forretningspraksis gennem et professionelt fakultet, relevant læseplan og individuel studiestøtte.

Erklæring om integrationsmission

Wilmington University's College of Business er forpligtet til fremragende undervisning ved at give forretningsstuderende praktiserende fakultet, der fokuserer på individuel vejledning og support med professionalisme, respekt og integritet for alle. Læreplanen er baseret på fundamentale og nye forretningsmetoder, der anerkender forbindelsen mellem samfundets behov og uddannelsesinstruktion. College of Business er fortsat smidig og aktuel ved at udvikle og vedligeholde stærke bånd til både alumner og erhvervslivet. Efter eksamen vil de studerende med tillid have vist viden, færdigheder og evne til at løse problemer, yde meningsfulde bidrag til arbejdsstyrken og tjene både deres organisation og samfundet som helhed.

Akkreditering

College of Business er et institutionelt medlem af og fuldt ud akkrediteret af International Assembly for Collegiate Business Education (IACBE).

Placeringer

Wilmington Manor

Address
19720 Wilmington Manor, Delaware, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig