Wilmington University College of Health Professions

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Wilmington University er din indgang til akademisk og professionel succes inden for sundhedsområdet! Programmer inden for College of Health Professions er unikke, idet vi kun tilbyder kandidatuddannelsesprogrammer til RN'er. Den første forberedelse til at blive registreret sygeplejerske tilbydes ikke. Vi respekterer din tidligere læring og har derfor en liberal overførselskreditpolitik. Fordi vi betjener arbejdende fagfolk, tilbyder vi fleksible tidsplaner, der gør det muligt for dig at afbalancere udfordringerne ved arbejde, personlige og uddannelsesmæssige forpligtelser.

Vores Bachelor of Science i Health Sciences grad er for studerende, der søger sundhedsroller og / eller en Pathway mod kandidatuddannelse. Denne bachelorgrad er KOLLEGENS KUN Fireårige uddannelse, der forbereder de studerende til at praktisere som ledere, undervisere eller en række andre kliniske roller inden for sundhedsvæsenet. Studerende, der har en tilknyttet grad i en allieret sundheds- eller sundhedsvidenskabskoncentration, kan forfølge Bachelor of Science i Health Science gradsprogrammet.

Vores forskelligartede studenterorgan afspejler vores globale samfund. Fakultetsmedlemmer fremmer et ekspertisefællesskab, hvor studerende værdsætter kvalitet, relevans og livslang læring. Studerende og alumner rapporterer konsekvent tilfredshed med læringserfaringer, og deres arbejdsgivere rapporterer forbedret professionel praksis. Vi er stolte af vores studerende og alumner, der er virkelig aktive ledere i deres forskellige professionelle sygepleje- og sundhedsvidenskabelige roller og frivillige praksis.

Vores første klasse af RN til BSN studerende begyndte deres studier i 1986 og dimitterede i 1988. Vi har ændret os meget i 30+ år for at imødekomme vores studerendes behov. I dag tilbyder vi:

Ansigt til ansigt og hybrid (del ansigt til ansigt og del online) BSN-kurser i Delaware (New Castle, Brandywine, Dover og Georgetown) og New Jersey (Burlington, Cumberland, Gloucester).

Online kurser startede i januar 2009.

RN til BSN Pathways Program for registrerede sygeplejersker med en bachelorgrad i et andet felt.

Undergraduate Certificate Options inden for de specialiserede områder inden for aldring og wellness, sundhedsteknologi, latinamerikansk kultur, sundhedsfremme: fitness, tværfaglig plejeledelse og palliativ pleje og end of life care.

Post-Baccalaureate Legal Nurse Consultant Certificate for registrerede sygeplejersker, der har afsluttet en BSN-grad og ønsker dette studie gennem fjernundervisning. I 1993 tilføjede vi vores første MSN-program, Family Nurse Practitioner (FNP). I løbet af de sidste 25 år er vores kandidatuddannelser vokset til at omfatte:

Sygeplejerskeudøver: Familie-NP og efteruddannet familie-NP-certifikat (aktiv), voksen / gerontologisk NP (udfasning).

Sygeplejeledelse: Sygeplejepædagog, sygeplejerskechef, juridisk sygeplejerske-konsulent og folkesundhed. Dobbeltgrader med erhvervs- og sygeplejeledelse.

Ansigt til ansigt og hybrid MSN Leadership kurser tilbydes i Delaware (Wilson Graduate Center, Brandywine, Dover og Georgetown) og New Jersey (Cumberland) samt 100% online

MSN Nurse Practitioner-programmer tilbydes på Wilson Graduate Center, Brandywine og Georgetown i Delaware.

Post-Graduate Psychiatric Mental Health Practitioner Certificate er 100% online

I 2005 tilføjede vi Allied Health-gradsprogrammet. Som reaktion på samfundets behov og sundhedsfaglige fremskridt overgik vi til Bachelor of Science in Health Sciences-uddannelsen; færdiggørelse og fire år. Højdepunkterne i dette program inkluderer:

Kurser, der tilbydes ansigt til ansigt, hybrid og 100% online.

Work Integrated Learning (WIL) Erfaring i en uddannelsesmæssig arbejdssammenhæng relateret til den studerendes store fagområde.

Mulighed for at forfølge kandidatuddannelse for at komme videre i din nuværende karriere eller ændre karriere.

Fremskyndet vej til en MSM eller MBA i Health Care Administration

I 2013 lancerede vi Doctor of Nursing Practice (DNP) -uddannelsen, hvor den første studiekohorte dimitterede i maj 2015.

Advanced Practice eller Nurse Leadership koncentration

Kurser, der tilbydes 100% online eller weekendintensiv hybrid på vores Brandywine-campus

Accelerated Pathway muligheder inkluderer: MSN til DNP, kombineret DNP og MBA i Healthcare Administration, DNP til PhD, og et kombineret post-masters NP-certifikat og DNP i to specialiteter (Family and Psychiatric Mental Health)

Vision

College of Health Professions (COHP) vil have en positiv indflydelse på befolkningernes sundhed gennem tilvejebringelse af innovative læseplaner og interprofessionelle praksisoplevelser. Vores programmer vil afspejle behovene i vores dynamiske interessegruppe, og vi vil forudse nye studieområder. Vores kandidater vil være effektive ledere, dygtige undervisere og ekspertudøvere, der vil fungere som forandringsagenter for sundhedens fremtid.

Placeringer

Wilmington Manor

Address
19720 Wilmington Manor, Delaware, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Denne skole tilbyder også: