Wilmington University College of Technology

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Mission

College of Technology's mission er at give et oplevelsesmæssigt læringsmiljø, der fremmer samarbejde, engagement, innovation og personlig vækst. Vores programmer blander erfaringer fra den virkelige verden med praktisk anvendelse, der forbereder de studerende på førende karrieremuligheder og fremskridt inden for informationsteknologi.

Oversigt

Wilmington University's College of Technology-programmer inkluderer kurser, der anvender en passende balance mellem teori og praksis i state-of-the-art laboratorier, klasseværelser og studier. Vi udviklede vores programmer til studerende, der planlægger at arbejde inden for animation og 3D, datalogi, cybersikkerhed, spiludvikling, informationsteknologiområder, fotografering, video- og filmproduktion eller web- eller grafisk design. Designrelaterede karrierer inkluderer blandt andet områderne spildesign og udvikling, 3D-animation, marketing, fotografering og grafisk design. Video- og filmproduktionskarrierer omfatter film, tv-programmering, videospil og et væld af andre underholdningsmedier. Computer Science-graden giver omfattende teknisk viden med avancerede systemudviklingsværktøjer og programmeringssoftware og kunstig intelligens. Informationsteknologirelaterede karrierer inkluderer projektleder / manager, softwareudvikler, systemanalytiker, databasespecialist, e-handelsanalytiker, netværksspecialist, cybersikkerhedsspecialist, informationssikkerhedsanalytiker og specialist til informationssikring og computerforensik, blandt mange andre. Statistikken fra US Department of Labor rapporterer om et behov for fagfolk inden for informationsteknologi på tværs af alle branchesegmenter med vægt på cybersikkerhed.

Generelle formål

College of Technology-programmets design adresserer en bred vifte af karrierebehov omkring informationssystemer, cybersikkerhed, digitale medier og video- og filmproduktion. Mangfoldigheden af aktiviteter og erhverv inden for disse erhverv danner grundlaget for formel uddannelse. Konstant udvikling af teknologi kræver læseplaner, der svarer til industrien. Mens vi forbereder eleverne til at blive kompetente, konkurrencedygtige, tilpasningsdygtige og i stand til at arbejde godt i teams, inkluderer vores programmer de nyeste værktøjer og koncepter. Vigtigheden af disse personlige design- og kommunikationsevner og af den viden, færdigheder og evner, der er forbundet med nye teknologier og informationsressourcer, afspejles i de forskellige programmer gennem vægt på "kernefærdigheder", som alle er fuldt integreret i praktiske, hånd- på opgaver.

Epsilon Pi Tau Honor Society / Delta Lambda Chapter

Epsilon Pi Tau er det førende internationale ære samfund for teknologi. Epsilon Pi Tau, der blev grundlagt i 1929, anerkender studerendes akademiske ekspertise inden for områder, der er afsat til studiet af teknologi og forberedelse af praktiserende læger til teknologifagene. Delta Lambda Chapter of Wilmington University blev oprettet i 2012, og den årlige induktionsceremoni finder sted hvert efterårssemester.

Induktionsceremonien anerkender den akademiske præstation for College of Technology-studerende, der er i deres junior- eller seniorår eller har afsluttet deres certifikat. Medlemskab er kun på invitation for studerende, der har en god status, der opfylder minimumskrav til kredit og har en minimum GPA på 3,85 for kandidatuddannelser og 3,5 for bacheloruddannelser.

For mere information om Delta Lambda-kapitlet i Epsilon Pi Tau, kontakt College of Technology.

Erfaringslæring

Kontoret for oplevelseslæring tager en 360 graders tilgang til erfaringslæring. Uanset om du kommer til Wilmington University med en stor mængde erhvervserfaring og tildeles kredit for forudgående læring (CPL), eller du deltager i en Work-Integrated Learning (WIL) mulighed (praktikophold eller samarbejdsuddannelse) indlejret i din læseplan for kredit, vi giver en Pathway til at gennemføre din grad.

Placeringer

Wilmington Manor

Address
19720 Wilmington Manor, Delaware, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig