Worcester Polytechnic Institute

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

OM WPI

Worcester Polytechnic Institute blev grundlagt i 1865 for at skabe og formidle den nyeste videnskab og ingeniørvidenskab på måder der er mest gavnlige for samfundet.

I dag holder WPI fast i sin grundlæggelse for at skabe en uddannelse, der afbalancerer teori med praksis, en filosofi symboliseret af tårnene i vores to oprindelige bygninger, der er afbildet ovenfor.

WPIs 14 akademiske afdelinger tilbyder mere end 50 bachelor- og kandidatuddannelser inden for videnskab, teknik, teknologi, erhvervsliv, samfundsvidenskab og humaniora og kunst, hvilket fører til bachelor-, kandidat- og doktorgrader.

Universitetsuddannelsen indeholder et fleksibelt og stramt program, der er projektbaseret og globalt engageret, og som tager sigte på kvalitetsoplevelsen og en positiv indvirkning på de lokalsamfund, det samarbejder med. WPI-fakultetets medlemmer - for nylig rangeret øverst i landet for kvalitet og tilgængelighed, som rapporteret af Wall Street Journal - arbejder sammen med studerende om tværfaglig forskning, der søger løsninger på vigtige og samfundsmæssige problemer, både på campus og på over 40 projektcentre i hele Amerika, Afrika, Asien-Stillehavet og Europa.

Graduate forskningsprogrammer omfatter robotik, materialevidenskab, cybersikkerhed og læringsvidenskab og teknologi. WPI investerer i forskning på kritiske områder og søger løsninger på vigtige og samfundsmæssige problemer på så forskellige områder som brandbeskyttelsesingeniør, biovidenskab og bioengineering, energi og datalogi.

 • 4.337 UNDERGRADERE STUDENTER
 • 2.091 GRADUATE STUDENTER
 • 50 GRADSPROGRAMMER
 • 45 GLOBALE PROJEKTER CENTER PÅ SIX KONTINENTER

Historie

WPIs grundlæggere ønskede at skabe en ny slags universitet for at hjælpe med at forberede en ny professionel klasse af ingeniører, forskere og iværksættere til at brænde denne nye æra. De havde forskellige ideer om, hvordan man bedst kunne uddanne teknologiske fagfolk, og i sammenlægning af deres visioner opstod en ny, indflydelsesrig model for videregående uddannelse.

Pioner i projektbaseret uddannelse

WPI var blandt de første universiteter i USA til at indarbejde projektbaseret læring i sin bacheloruddannelse, hvilket kræver, at de studerende anvender deres erhvervede færdigheder, viden og evner til at udvikle løsninger til virkelige problemer. Nu hjælper WPI andre kollegier og universiteter med at gennemføre erfaringsmæssig læring i deres egne læseplaner.

Vores Campus

For at vide, hvad WPI handler om, skal du opleve det førstehånds. WPIs charmerende campus, der ligger på en afsides bakketop, ser ikke ud eller føles som et by universitet. Men lige fra "The Hill" venter en levende collegeby med faciliteter, muligheder og livlige kulturelle scener man kunne forvente af New Englands næststørste by.

Årligt

Fra hjemkomst til QuadFest til TouchTomorrow er universitetet vært for en række årlige begivenheder, ceremonier, atletiske konkurrencer og uddannelsesprogrammer, der fejrer præstationer, ære traditioner og fremkalder en følelse af stolthed, skoleånd og samfundet på WPI.

# 8

 • 25 COLLEGES, hvor grader har den højest mulige potentiale
 • CNBC (2018)

# 1

 • FACULTY THAT BEST COMBINE FORSKNING OG UNDERSØGELSE
 • WALL STREET JOURNAL / TIMES HIGHER EDUCATION (2016)

TOP 25

 • STEM COLLEGES
 • FORBES (2018)

# 5

 • BEST-RUN COLLEGES
 • PRINCETON REVIEW (2019)

Placeringer

Worcester

Address
Institute Road,100
01609 Worcester, Massachusetts, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig