Wright State University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om os

Wright State University er et nationalt offentligt universitet i Dayton, Ohio med mere end 15.000 studerende, herunder næsten 1000 internationale studerende fra over 60 lande. Tilbyder 295-graders programmer, universitetet består af otte colleges, tre skoler og en afdelingskampus i Celina, Ohio. Wright State University er opkaldt efter Wright-brødrene, tilbyder en enestående, overkommelig uddannelse i det amerikanske hjerteland.

Hvem vi er

Mission

Vi forvandler vores studerendes liv og de samfund, vi tjener.

Vi vil:

 • Skab et solidt fundament for studerendes succes på alle niveauer gennem innovative kvalitetsprogrammer af høj kvalitet;
 • Udføre videnskabelig forskning og kreative bestræbelser, der påvirker livskvaliteten;
 • Deltag i meningsfuld samfundstjeneste;
 • Drevet af den økonomiske revitalisering af vores region og vores stat og give alle vores studerende, fakultet, personale og alumner mulighed for at udvikle sig professionelt, intellektuelt og personligt.

Vision

Wright State University , inspireret af Wrights brothers kreative ånd, bliver Ohios mest læringscentrerede og innovative universitet, kendt og beundret for vores inklusiv kultur, der respekterer den unikke værdi af hver af vores elever, fakultet, personale og alumni og for den positive transformative indvirkning, vi har på vores studerendes liv og de samfund, vi tjener.

Værdier

Wright State University værdier

 • Mennesker: Succes, mangfoldighed
 • Læring: Opdagelse, innovation, stipendium
 • Partnerskaber: Regional, entrepreneurial, global
 • Forhold: Kollegialt, professionelt, etisk
 • Bæredygtighed: Social retfærdighed, økonomisk mulighed, miljøbeskyttelse
 • Stewardship: Fiskale, intellektuelle

Om vores region

Dayton-regionen er kendt som korsvej for innovation, men det er meget mere.

Dayton er beliggende i Miami-dalen i det sydvestlige Ohio, og er en mellemstor by omgivet af et varieret storbyområde med næsten en million indbyggere. Dayton blev nummer 2 på Livability's liste over de bedste overkommelige steder at bo. "Den reelle handel, der kommer fra at bo i Dayton, er den høje livskvalitet, som beboerne nyder," ifølge Livability.com. "Dayton tilbyder et stort udvalg af ting at gøre, fra udendørs rekreation, der omfatter kano og skøjteløb til kulturelle faciliteter, som Dayton Philharmonic Orchestra og Benjamin og Marian Schuster Performing Arts Center."

En af de bedste

 • "Bedste steder at bo" - US News and World Report
 • "Amerikas mest overkommelige byer" - Forbes
 • "Top 10 byer til karriere muligheder" - SmartAsset
 • "Top-10 mest kunstneriske mellemstore byer" - Gogobot
 • "De 25 bedste byer i 2017" - Udenfor
 • "Disse amerikanske byer har de mest grønne rum" - National Geographic

Historie

Miami dalen har en lang historie med innovation. I begyndelsen af 1900'erne blev Dayton hovedstadens opfindelse i USA, med de fleste patenter pr. Indbygger. Som fødselssted for luftfart er Dayton hjemsted for National Museum of United States Air Force - det ældste og største militære luftfartsmuseum i verden og Ohio's nr. 1 turistattraktion - og et af landets førende airshows. Byens andre indflydelsesrige opfindelser omfatter kassaapparatet, selvstartende tænding til biler, pop-up drikkevareburken, den elektriske kørestol, trinladderen og parkeringsmåleren. Besøgende kan udforske denne rige historie og se den originale 1905 Wright Flyer III, en stor samling af kasseapparater og andre perler af lokal historie på Carillon Historical Park.

Fine og Performing Arts

Regionens kunstscene er mere levende end i mange større byer. Benjamin

The Great Outdoors

Miami Valley er et fantastisk sted for udendørs eventyrere. Området har syv MetroParks, samt mere end 35.000 hektar parker, naturreservater og en populær flodkorridor langs Great Miami River. Cyklister kan udforske mere end 330 miles af stier, med flere kommer gennem skinner til stier initiativer. Landdistrikterne Greene County byder på vandreture i Clifton Gorge State Nature Preserve, Glen Helen Nature Preserve, camping og vandreture i John Bryan State Park og kano langs Little Miami River, Ohio's første stream, der hedder en National Scenic River.

Sport

Sportsentusiaster er glade for at ringe til Raider Country hjem. Med Wright State's NCAA DI sportsprogram og professionelle hold i Columbus og Cincinnati, giver regionen gode muligheder for sportsfans. NCAA omfatter Dayton i sin liste over Ni Great Basketball Towns. Hvert år begynder NCAA turneringen i Dayton, stedet for de første fire spil, der trimmer feltet til en 64-holdet beslag. Dayton Dragons baseballhold blev udnævnt til "Top Ten Hottest Tickets in Sports" af Sports Illustrated magazine.

Shopping og spisning

Områdeets største indkøbscenter, Mall at Fairfield Commons, ligger nær Wright State's campus. Greene-en 72 hektar stor by med gågade, gader, butikker og restauranter er kun 15 minutter væk. Unike restauranter og butikker er en del af downtown Daytons historiske Oregon-distrikt. Regionen "hopper" med mere end et dusin mikrobryggerier, og New York Times hedder The Pine Club steakhouse en af "verdens ti største traditionelle spisesteder."

Weekendophold

Miami-dalen er førsteklasses beliggenhed i nærheden af krydset mellem Interstate 70 og Interstate 75, hvilket gør det nemt at besøge større byer som Cincinnati, Columbus og Indianapolis. Midtvestens største forlystelsespark og vandland, Kings Island, ligger kun 35 miles syd for Dayton. Museer i verdensklasse, indendørs og udendørs koncertsale, flodbåd krydstogter, prisbelønnede zoologiske haver og professionelle sportshold er alle inden for en times kørsel.

Raider Country

Raider Country er den sammenhængende 16-amtregion i det vestlige Ohio forankret af Wright State University to campusser. Også hjemsted for Wright-Patterson Air Force Base, regionen er kendt for sine styrker inden for informationsteknologi, forskning og udvikling inden for rumfart, avanceret materialeteknik og sundhed og menneskelige tjenester. Raider Country har gourmetrestauranter, eklektiske butikker, grønne områder og fremragende skoler.

Placeringer

Dayton

Address
Colonel Glenn Highway,3640
45435 Dayton, Ohio, USA