Yale University School of Management

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Yale School of Management har til opgave at uddanne ledere til erhvervslivet og samfundet.

Vi søger studerende, der er dybt bekymrede over de problemer, der rammer vores verden. Vi udstyrer dem med viden, ressourcer og netværk til at forfølge positive og ambitiøse ændringer - hvad enten det tager form af at starte en virksomhed, der kan omforme sit marked, fremme vidtrækkende og nøje overvejede politiske initiativer eller styre et multinationalt selskab med stor opmærksomhed om og respekt for dens indvirkning på arbejdstagere, samfund og miljøet.

Hos Yale SOM finder du et samfund, der er forpligtet til at forstå, hvordan man kan tackle de mest meningsfulde udfordringer, som vores samfund står over for, ved at forbinde med ligesindede, motiverede kolleger, udforske de nyeste ideer fra akademisk stipendium og engagere sig i problemer både lige uden for døren og videre fjerne kontinenter. Vores uddannelser og initiativer er fokuseret på emner, der ligger i skæringspunktet mellem erhvervslivet og samfundet, herunder bæredygtighed, aktivforvaltning, sundhedspleje, uddannelse, økonomisk stabilitet, kvinders rolle i erhvervslivet og global ledelse.

Vores studerende drager fordel af at være i et miljø, hvor førende tænkere kæmper med alle disse store emner og udvikler den kritiske fordel ved at forstå, hvordan forretning og samfund så ofte er forbundet og indbyrdes afhængige.

Placeringer

New Haven

Address
Whitney Avenue,165
06511 New Haven, Connecticut, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig