Yale University School of Medicine

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Som et fremtrædende akademisk medicinsk center, der understøtter uddannelse, forskning og patientpleje af højeste kvalitet, vil Yale School of Medicine:

  • Uddanne og inspirere lærde og fremtidige ledere, der vil fremme medicinsk praksis og biomedicinsk videnskab,
  • Fremme medicinsk viden for at opretholde og forbedre helbredet og for at lindre lidelser forårsaget af sygdom og sygdom, og
  • Giv fremragende pleje og service til patienter på en medfølende og respektfuld måde.

Skolen blev etableret i 1810 som den medicinske institution af Yale College. Det nuværende navn, Yale School of Medicine, blev vedtaget i 1918.

Milton C. Winternitz, der fungerede som dekan fra 1920 til 1935, var arkitekten for skolens unikke pædagogiske filosofi, Yale-systemet for medicinsk uddannelse, som understreger kritisk tænkning i et ikke-klassificeret, ikke-konkurrencepræget miljø og kræver, at de studerende skriver en afhandling baseret på original forskning.

Harvey Cushing, bredt betragtet som far til amerikansk neurokirurgi og en sædvanlig skikkelse inden for amerikansk medicin, sluttede sig til fakultetet sent i sin karriere og donerede sin omfattende samling af bøger til Yale. Medicinsk skolebibliotek, der bærer hans navn, betragtes som et af verdens store medicinske historiske biblioteker.

YSMs historiske bidrag til medicin inkluderer den første røntgen, der blev udført i USA, den første vellykkede brug af penicillin i Amerika, den første brug af kræftkemoterapi og indførelsen af føtal hjerteovervågning, naturlig fødsel og nyfødt indlogering. Yale-læger designede den første kunstige hjertepumpe og den første insulininfusionspumpe til diabetes, og det var her, transportmidlerne for poliovirussen blev etableret, hvilket banede vejen for Salk-vaccinen. Lyme-sygdommen blev identificeret af to Yale-læger i 1975.

Nyere milepæle inkluderer den første transgene mus, opdagelse af mekanismen til proteinfoldning, hvilket er nøglen til forståelse af neurodegenerative sygdomme, og opdagelse af mekanismen for medfødt immunitet med store konsekvenser for infektiøs sygdom og kræft. Yderligere højdepunkter inkluderer den første pålidelige metode til tidlig påvisning af autisme og identifikation af gener associeret med hypertension, makuladegeneration, dysleksi og Tourettes syndrom, blandt mange andre.

Placeringer

New Haven

Address
Cedar Street,333
06510 New Haven, Connecticut, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Denne skole tilbyder også: