Yeshiva University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Sy Syms School of Business

Sy Syms School of Business er dedikeret til at skabe morgendagens forretningsledere og innovatører. Det er et pulserende samfund af studerende og fakulteter, der arbejder i tandem for at give fremragende, omfattende uddannelse i forretningsforhold og praksis. Sy Syms tilbyder en erhvervsuddannelse, der adskiller sig fra andre skoler på grund af dens unikke mission og værdier og dens fokus på praksis.

Skolens fokus er på at integrere etik i hvert kursus, inkorporere meningsfulde værdier, samtidig med at man fejrer iværksætterånden på tværs af miljøet, der tilskynder og inspirerer eleverne til at have en positiv indflydelsesverden, intellektuelt, kreativt og etisk. Vores programmer inkluderer de mest eftertragtede kandidatgrader inden for erhvervslivet i dag - regnskab, forretningsanalyse, iværksætteri, finansiering, marketing, ejendom og strategi.

Katz School of Science and Health

Mordecai D. og Monique C. Katz School ved Yeshiva University giver eleverne mulighed for at fremme deres intellektuelle og professionelle udfoldelser og blive en del af en af US News og World Report 's top 80 universiteter i USA og top 5 i New York City. Katz-skolen er forpligtet til at levere en verdensklasseuddannelse i nye og voksende discipliner, til at forbinde elever med tankeledere og arbejdsgivere i New York City og videre og skabe en eksemplarisk oplevelse af studerende og fakulteter.

Vores programmer fokuserer på STEM, data og design, sundhedsvidenskab og lignende fremvoksende og voksende erhverv, der omdannes af teknologiske innovationer. Yeshiva University er et akademisk kraftværk, og vi inviterer dig til at blive med.

En ekstraordinær uddannelse

Uanset om de er på campus eller online, kurser undervises af en ekstraordinær gruppe af fuldtids- og praktiserende fakulteter, der hver især har forpligtet sig til principperne for kvalitetsinstruktion. I stedet for at stole på prøver og eksamener, er kurser ofte projektbaserede, så de studerende evalueres om, hvad de bygger og gør. Som følge heraf uddannes studerende med en portefølje af arbejde, der vil give dem en konkurrencemæssig fordel på arbejdsmarkedet. Fakultetet genkender også den kritiske rolle teknologien har for at muliggøre digitalt forbundne og datarige organisationer og derfor indarbejde det nyeste software og laboratorieudstyr i deres kurser.

Yeshiva University" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/75/75532_Katz2.jpg" alt="The Katz School at Yeshiva University" />

En oplevelse, der vedrører

Vi udfordrer hver enkelt af vores elever og fakulteter til at lede med værdier-venlighed, ærlighed, generøsitet, integritet og retfærdighed overfor andre - og forlade verden lidt bedre, end de fandt det. Vi er forpligtet til at tro på, at det ikke kun er den destination, der tæller, men de værdier, vi fører til rejsen.


Placeringer

New York

Katz School Office of Enrollment

Address
215 Lexington Avenue
10016 New York, New York, USA
Telefonnummer
+1 (917) 326-4870

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig