York College of Pennsylvania (YCP)

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

York College of Pennsylvania er et fællesskab af elever og læring, hvis medlemmer deler fælles bånd af aktiv deltagelse i akademiske og campus liv. Hos York, mener vi, det kollegiale oplevelse på sit bedste er en omfattende proces med holistisk personlig udvikling, der forbereder kandidater til produktive roller i samfundet, samtidig lette deres vækst som individer og livslang lærende. Kendetegnet af York erfaring er ekspertise inden for professionel forberedelse. York er en ærværdig uddannelsesinstitution, opsporing sin arv tilbage til de tidlige år af den amerikanske republik. Gennem hele sin lange historie, har York engagement været at levere høj kvalitet, økonomisk overkommelige uddannelsesprogrammer, der forbereder ledere for meningsfulde professionelle roller i erhvervslivet, staten, sundhedsvæsen, industri, videnskab, social service og kunst. York College har opnået anerkendelse i Mellemøsten atlantiske region og på nationalt plan for ekspertise i sine akademiske programmer, og for sit engagement i overkommelige priser. Som et relativt stort kollegium (mere end 4.600 fuldtidsstuderende), York repræsenterer en "gyldne middelvej" i de videregående uddannelser, der kombinerer de brede faglige ressourcer og muligheder fritidsaktiviteter i et fint universitet med fællesskabet ånd og personlig opmærksomhed af en lille college.

Vores mission York College søger at give en overkommelig pris akademisk ekspertise til vores studerende efter:

Tilbyder mere end 50 studentereksamen store i professionelle programmer, videnskaberne og humaniora; kandidatuddannelser i erhvervslivet, uddannelsessektoren og sygepleje, samt en doktorgrad i sygepleje praksis; Skabe et læringsmiljø med fokus på individuel opmærksomhed og hands-on læring; Forudsat uddannelser med en overlegen grad af effektivitet, for at opretholde de laveste mulige omkostninger for studerende; Ved hjælp af forskellige campus programmering at lette intellektuelle, faglige og sociale udvikling.

Vores vision York College er dedikeret til at forberede eleverne til at være professionelle i enhver karriere, de forfølger af:

Udfører en national meningsmåling, der definerer egenskaberne ved professionalisme; Udvikling co-læseplanerne programmer, der eksemplificerer professionelle egenskaber.

Oprettelse Professionals At bygge videre på en tradition for overkommelig akademisk ekspertise og styrke vores løfte om professionel forberedelse til vores studerende, York College skabte Center for Professional Excellence (CPE), der gennemfører en national meningsmåling, der definerer egenskaberne ved professionalisme og hjælper med at udvikle faglige udviklingsprogrammer for studerende. Resultaterne af den årlige meningsmåling vejlede fremtidige seminar emner, der garanterer, at vores studerende er foran kurven, når det kommer til at gøre sig salgbare som kandidater. Gennem sin meningsmåling på faglighed, sikrer vi vores studerende ved præcis, hvad menneskelige ressourcer og erhvervsledere er på udkig efter i nutidens professionelle.

Placeringer

York

Address
York College of Pennsylvania,
441 Country Club Road

17403-3651 York, Pennsylvania, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig