American National College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

American National College Mission Statement

American National College er godkendt af Student Exchange Visitor Program (SEVP) udstede I-20 visa til internationale studerende, der ønsker at studere i Amerika. American National College tilbyder programmer til M-1 og F-1 visum studerende at studere i udlandet!

Det er formålet med American National College at forberede eleverne til vitale erhverv ved at give dem de nødvendige færdigheder, såvel som etiske og akademiske baggrund til effektivt at praktisere disse erhverv.

I erhverv så krævende som Information Technology, Healthcare, Kosmetologer (Hair Skole, Nail Skole, og æstetik), kirurgisk teknolog, juridisk assistent og Medical Assistant, excellence er en minimal standard. Derfor skolens bestræbelser på at tiltrække kun de mest dedikerede studerende, sætter de studerende under pleje og vejledning af en bekymret og dedikeret fakultet, og giver et stimulerende miljø med de mest aktuelle undervisningsmaterialer til rådighed til at producere en første klasses faglig kandidat, hvis position på markedet er sikret.

American National College er godkendt af Student Exchange Visitor Program (SEVP) udstede I-20 F-1/M-1 studerende visa. Det er American National College mission at give hårdtarbejdende, dedikerede internationale studerende opnå en omfattende amerikansk uddannelse for yderligere at forbedre de færdigheder til at hjælpe hver enkelt elev i en spændende karrierevej i deres hjemland.

American National College er den eneste Dermalogica, chi og OPI Professional Beauty School i syd.

Placeringer

Atlanta

Address
American National College (Atlanta)
5522 New Peachtree Road, Suite 114

GA 30341 Atlanta, Georgien, USA

Houston

Address
American National College (Houston 1960)
5020 Cypress Creek Pkwy, Suite A-12

TX 77069 Houston, Texas, USA

Houston

Address
Amercian National College (Houston Pasadena)
1611 Spencer Hwy, Suite E

TX 77587 Houston, Texas, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig