Læs den officielle beskrivelse

Michigan School of Psychology (MSP), en uafhængig non-profit graduate school, giver et pædagogisk klima, der inspirerer eleverne til at leve op til deres potentiale, professionelt og personligt. Instituttet har været førende i klinisk, oplevelsesmæssig selvstyret uddannelse i over 30 år. Dens læseplan lægger vægt på personlig vækst, ægthed og kreativitet som integrerende dele af den akademiske proces.

FORMÅL

Michigan School of Psychology (MSP) er et unikt læringssamfund inspirerende vækst og ekspertise. Til støtte for dette formål er MSP's mission at skabe en atmosfære præget af undersøgelse, opdagelse og kreativitet. Dynamiske forhold og stærk akademisk rigor fremmer udviklingen af ​​psykologer og psykoterapeuter, der yder væsentlige bidrag til deres lokalsamfund og mental sundhedsprofessionen ved at levere ekspertkliniske tjenester med integritet og respekt for forskellige befolkninger. Certifikattilbud og ikke-kreditkurser giver eleverne mulighed for at udvide deres ekspertise inden for psykologiske studier. Ekstern involvering er afgørende for opnåelsen af ​​det institutionelle formål; Til dette formål støtter MSP aktivt opsøgende, uddannelsesmæssige og servicemuligheder, der skaber sunde miljøer og relationer.

KERNEVÆRDIER

 • Forespørgsel, opdagelse og kreativitet
 • Forhold, engagement og service
 • Mangfoldighed og respekt
 • Integritet

FAKULTET

MSP's fakultet har en bred vifte af klinisk erfaring i mange discipliner. Disse discipliner omfatter sundhedspsychologi, klinisk psykologi, multikulturel psykologi, uddannelse, filosofi og forskning. Der eksisterer et partnerskab mellem studerende og fakultet i forfølgelsen af ​​et fælles mål: fremme faglig udvikling og øge personlig vækst. I denne bestræbelse samarbejder studerende og fakulteter med det optimale læringsmiljø.

STUDERENDE

MA studerende indgår i programmet med akademisk forberedelse i psykologi - mange har også relateret erhvervserfaring. PsyD studerende indtaster programmet med en kandidatgrad og har en baggrund for studier i psykologi eller beslægtet område. MSP kandidatstuderende søger at blive praktiserende klinikere engageret i humanistiske principper og værdier af psykologi.

Studerende til efterår 2016:

 • 103 MA studerende
 • 66 PsyD-studerende
 • 5 ABA-certifikatstuderende (ikke i dobbelt MA-program)
 • 79% kvinder
 • 21% mænd
 • 1% internationale studerende
 • 28% Studerende af farve
 • Gennemsnitlig elevalder er 31 år
 • Gennemsnitlig MA-alder er 29 år
 • Den gennemsnitlige PsyD-alder er 34 år
 • Gennemsnitlig ABA-alder er 44 år
Programmer undervist i:
 • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

Michigan School of Professional Psychology

Master of Arts i klinisk psykologi (MA) er et intensivt program designet til at give de studerende viden og færdigheder til at blive begrænsede autoriserede psykologer. ... [+]

Studieordningen udfordrer eleverne til at integrere kerne viden om psykologi med nye kliniske færdigheder og holdninger. Programmet bygger bro traditionelle og anvendte programmer ved at fremhæve psykologiske teorier og begreber, personlig erfaring, klinisk uddannelse, og forskning. Undervisningsformatet er interaktivt og kombinerer en række undervisningsmetoder . Faglig udvikling og personlig vækst er en integreret uddannelserne på MiSPP, og mange aspekter af den pædagogiske proces er baseret på erfaringsbaseret læring og selv-udforskning. Studerende deltager i kurser, gruppe proces, og andre relaterede aktiviteter, der kræver selv-udforskning, dialog og udtryk for personlige oplysninger. Hertil kommer, kurser, klinisk supervision eller andre program-relaterede aktiviteter kan kræve klasseværelset præsentationer og / eller skriftlige opgaver, der involverer kommunikation af personlige oplysninger.... [-]

USA Farmington Hills
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
11 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
26811 Orchard Lake Rd
Address
Michigan School of Psychology 26811 Orchard Lake Road
48334-4512 Farmington Hills, Michigan, USA
Telefonnummer
+1 248-476-1122, ext 117