Walden University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Velkommen til Walden University Påvirke din verden med en grad fra Walden. Start i dag!

Walden grad og certifikat programmer er designet til bearbejdning af fagfolk. Indsend formularen til højre for at lære, hvordan du kan gøre en forandring og fremme din karriere.

For mere end 40 år, Walden University, en akkrediteret institution, har hjulpet arbejder fagfolk nå deres uddannelsesmæssige mål. Walden grad og certifikat programmer er designet til at hjælpe eleverne udforske nuværende markedstendenser, får relevante færdigheder, der kan anvendes umiddelbart i den virkelige verden, og skabe positiv social forandring i deres liv og samfund.

Eleverne bliver undervist af videnskabelige medarbejdere, der er både forskere og praktikere, bringer akademisk perspektiv og praktisk erfaring i online klasseværelse.

Hvorfor vælge Walden?

Valg: Walden tilbyder i øjeblikket mere end 80 uddannelser, mere end 370 specialer og koncentrationer, og mere end 50 certifikat programmer, så du kan finde det program eller område af undersøgelsen, du behøver. Peer-netværk: I Walden samfund, som består af mere end 127,600 studerende og tidligere studerende, har du et netværk af jævnaldrende, der kan støtte dig på din rejse. Mange perspektiver: Walden forskelligartede studerende kommer fra alle 50 amerikanske stater og mere end 150 lande. Ekspert fakultet: Walden er mere end 3.000 fakultet medlemmer er eksperter inden for deres områder, der bringer den virkelige verden erfaring til deres kurser. Studerendes tilfredshed:. 91% af Walden kandidater, der reagerede på en 2013 Walden undersøgelse angivet at være meget tilfredse eller tilfredse med deres alma mater *

  • Kilde: www.WaldenU.edu/DATA, 2012-2013

Indlæggelser

Walden Universitets adgangskrav varierer efter programmet og grad niveau. Walden tilmelding rådgivere er til rådighed til at hjælpe dig med alle trin i online-ansøgning, fra at beslutte, hvilket program er det rigtige for dig at søge om økonomisk støtte. Tilmelding rådgivere kan også forklare Walden s overførsel af kreditpolitikken for tidligere lærerig oplevelse.

Undervisningen og Financial Aid Betaling for din uddannelse kan være en udfordring, men Walden hjælper dig med at identificere de mange finansieringsmuligheder, der er tilgængelige for dig, herunder stipendier, tilskud, samt føderale og private lån. Du kan også tjekke med din arbejdsgiver for at se, om de tilbyder undervisning refusion til dine kurser. En Walden indskrivning rådgiver kan hjælpe dig med at afgøre, hvilke midler er tilgængelige for dig. Derudover kan du spare tid og penge ved at overføre optjent tidligere. De fleste Walden kandidatuddannelser giver dig mulighed for at overføre op til 50% af dine nødvendige kreditter.

Støtte din succes Walden mål er at hjælpe dig med at nå dit. Fra din første forespørgsel gennem hvert trin i dine studier, kan du drage fordel af en bred vifte af studerende support services designet til at hjælpe dig lykkes i din dannelsesrejse. Walden giver følgende ydelser til studerende: Personlige Rådgivere: Modtag personlig opmærksomhed fra rådgivere i indskrivning, finansiel støtte, akademikere og andre supporttjenester til at gøre mest muligt ud af din online-program.

Teknisk bistand: Undersøgelse ubekymret at vide, du har 24/7 adgang til Walden teknisk support.

Brugerdefineret Støtte til Online Learners: Findes overalt med internetadgang, Walden online bibliotek ejer mere end 64.000 fuldtekst tidsskrifter, mere end 100 databaser, og mere end 3 millioner afhandlinger. En række ydelser er skræddersyet til online ph.d.-studerende, herunder et fakultet ekspertise mappe og bistand med afhandling forskning og mundtlige forsvar.

Skrivning Center: Skærp dine skrivefærdigheder med støtte fra Walden Skrivning Center, som byder på ressourcer og online tutoring af fuldtidsansatte professionelle redaktører og vejledere.

Akademiske Residencies: Netværk med fakultet, personale og kammerater på i-personers boliger, der er designet til at give dig yderligere forskning og skrive support til din master's- eller ph.d.-niveau undersøgelse.

Career Services: Walden s Career Services Center tilbyder en-til-en rådgivning og en online portefølje af ressourcer til at hjælpe dig med kritiske opgaver, såsom CV skrivning, jobsøgning, og interview strategier.

Online Learning Walden fleksibilitet og support sætte din uddannelse inden for rækkevidde. Du vil nyde godt af en omfattende online læreproces, der omfatter:

Praktisk starten går hele året. Orientering, der forbereder dig til succes i et online-miljø. Evne til at fuldføre kursusaktiviteter, når og hvor det passer dig. Adgang til kurser og materialer på din smartphone eller tablet. Ressourcer Multimedie designet til at øge elevernes læring: videoer, casestudier, simuleringer, artikler, tidsskrifter og diskussionsemner. Et globalt online fællesskab af fakultetet, studerende og tidligere studerende.

Walden kurser fokuserer på praktiske færdigheder og strategier, du kan anvende med det samme på arbejdspladsen. Du vil blive opfordret til at bruge, hvad du lærer at overveje innovative løsninger på virkelige verdens problemer, og mange programmer giver mulighed for at anvende det, du har lært gennem et practicum oplevelse. Kurserne tage hensyn aktuelle forskning og casestudier at styrke kritisk tænkning. Vores online format fremmer samarbejde og diskussion, så du kan lære af andre fagfolk i dit område.

Fakultetet Walden videnskabelige medarbejdere er fokuseret på din succes. Vores ekspert fakultet omfatter akademikere, forskere og fremtrædende ledere, der er udvalgt til deres akademiske og industri legitimationsoplysninger samt for deres pædagogiske evner. De fungerer som mentorer og rådgivere og fremme et støttende og inkluderende læringsmiljø.

Her er tallene: 86% af Walden fakultet medlemmer holder mindst en ph.d.-grad, og de tilsammen har modtaget mere end 900 priser for deres faglige resultater og fremragende bidrag til deres marker. Walden fakultet omfatter også 26 Fulbright Scholars eller specialister. De har en bred vifte af erfaringsmæssige og kulturelle baggrunde, og udmærke sig ved at integrere deres ekspertise ind i klasseværelset.

Alumni Fællesskab Walden University har mere end 79,800 alumner tværs 135 lande i hele verden. Vores alumner understøttes af en aktiv alumneforening, der holder kandidater forbundet til studerende, undervisere og kolleger alumni af den større Walden samfund. Alumner deltage i regionale aktiviteter og forblive engageret gennem Alumni ambassadør Program, myWaldenAlumni-vores alumner portal-og universitetet underskrift publikation, Walden magasin, der fremhæver resultaterne af vores alumner to gange om året.

Akkreditering Walden University er akkrediteret af Higher Learning Kommissionen og et medlem af North Central Association, www.ncahlc.org.

Walden er stolt over at have tjent specialiserede akkrediteringer fra følgende organisationer:

Nationale Råd for Akkreditering af læreruddannelsens (NCATE) Akkrediteringsrådet for Business Schools og programmer (ACBSP) Kommissionen om Collegiate Sygeplejerskeuddannelsen (CCNE) Råd for Akkreditering af Rådgivning og beslægtede Undervisningsprogrammer (CACREP) Project Management Institute (PMI) ® Global Akkreditering Center (GAC) for Project Management Education Programs Accreditation Board for Engineering and Technology, Inc. (ABET)

Akkreditering validerer, at et universitet og dets programmer er af høj kvalitet og tilbyde relevant indhold. Walden University akkreditering betyder:

Programmerne og kurser er af høj kvalitet. Studerende, der kvalificerer har adgang til føderal studerende støtte. Optjent er lettere at overføre end optjent ved ikke-akkrediterede institutioner.

Ved evalueringen legitimationsoplysninger, arbejdsgivere og universiteter ofte ser for ansøgere, der har optjent en grad fra et godkendt universitet.

Find oplysninger om omkostninger, erhverv typer, gennemførelsesprocenter og median lån gæld for disse programmer på http://www.waldenu.edu/programdata.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se MSc - Master » Se DBA » Se PhD - OnlineStudies » Se MBA » Se BScs » Se MA » Se MSc - OnlineStudies » Se Masters » Se MSc - HealthcareStudies » Se Ph.d.\'er » Se Master » Se PhD - Lawstudies » Se PhD - PhDStudies »

Studier

Denne skole tilbyder også:

MSc

Ms I Arbejds- Og Organisationspsykologi

På universitet eller online Fuldtid 15 måneder September 2018 USA USA Online Minneapolis + 1 mere

Forbered dig på at komme ind på hurtigt voksende inden for industriel og organisatorisk (IO) psykologi som en IO praktiserende læge, konsulent, corporate træner, eller leder af menneskelige ressourcer i Walden er MS i arbejds- og organisationspsykologi program. [+]

Forbered dig på at komme ind på hurtigt voksende inden for industriel og organisatorisk (IO) psykologi som en IO praktiserende læge, konsulent, corporate træner, eller leder af menneskelige ressourcer i Walden er MS i arbejds- og organisationspsykologi program. Med fokus på praktisk anvendelse på arbejdspladsen, vil du udforske emner som gruppedynamik, ledelse, performance management og uddannelse af medarbejdere, som du får de færdigheder, der kræves for at opbygge mere produktive og effektive organisationer.

Specialiseringer

Rådgivning Psykologi Forensic Consulting Almen Medicin Human Resource Management international business Lederudvikling og Coaching Organisatorisk mangfoldighed og Social Forandring Bemærkning om Licensure ... [-]

Ms I Klinisk Psykologi

På universitet eller online Fuldtid Deltid September 2018 USA USA Online Minneapolis + 1 mere

Få en forståelse af grundlaget for psykologi og menneskelig adfærd og lærer at anvende psykologisk teori og forskning til den virkelige verden situationer i kliniske omgivelser. [+]

Få en forståelse af grundlaget for psykologi og menneskelig adfærd og lærer at anvende psykologisk teori og forskning til den virkelige verden situationer i kliniske omgivelser. Fremme positiv social forandring ved at anvende de nuværende teorier og forskning i et akademisk eller professionel indstilling. Hvis du er interesseret i at tjene din doktorgrad eller blive en autoriseret klinisk psykolog, vil Walden s MS i klinisk psykologi giver dig et solidt fundament for dine næste skridt mod disse mål. Dette program tilbyder en Counseling specialisering, hvor du kan udforske forskellige modeller for rådgivning, herunder gruppe, ægteskab og familie, og stofmisbrug rådgivning.

Specialiseringer (ud over det generelle program) ... [-]


Ms I Nonprofit Ledelse Og Lederskab

På universitet eller online Fuldtid Deltid September 2018 USA USA Online Minneapolis + 1 mere

Udforsk strategier til at løse en nonprofit organisation i Walden Universitets MS i Nonprofit Management og Leadership program. [+]

Udforsk strategier til at løse en nonprofit organisation i Walden Universitets MS i Nonprofit Management og Leadership program. Fra fundraising til frivilligt rekruttering, dette program tager fat på de behov og bekymringer nutidige nonprofits.

Udvid din viden om almennyttige organisationer gennem internationale temaer og begreber indarbejdet i hele din kursusaktiviteter og udforske lederevner, inklusive budgettering-, at almennyttige organisationer er afhængige af at udføre deres opgaver. Opdag hvordan du kan fremme en positiv social forandring med dette online kandidatgrad.

Specialiseringer (ud over det generelle program)

Global Leadership Internationale ikke-statslige organisationer Kommunernes Management for Sustainable Communities Self-Designet [-]

Ms I Psykologi

På universitet eller online Fuldtid Deltid September 2018 USA USA Online Minneapolis + 1 mere

Walden Universitets MS i psykologi program giver dig mulighed for at undersøge de sociale, kulturelle og kognitive aspekter af menneskelig adfærd og giver dig en grundlæggende forståelse for psykologi principper. [+]

Walden Universitets MS i psykologi program giver dig mulighed for at undersøge de sociale, kulturelle og kognitive aspekter af menneskelig adfærd og giver dig en grundlæggende forståelse for psykologi principper. Dette program tilbyder en række specialiseringer at vælge imellem, afhængigt af dine individuelle interesser og mål. Få en stærkere forståelse af multikulturelle perspektiver psykologi som du udforske forskning, der kan anvendes til en bred vifte af indstillinger.

Specialiseringer

Anvendt psykologi Børne- og ungdomspsykiatrisk Udvikling Krisestyring og reaktion Pædagogisk Psykologi General Psychology sundhedspsykologi Lederudvikling og Coaching Organisationsudvikling Psykologi Kulturministeriet Psykologi, offentlig administration, og Social Forandring Social Psychology Terrorisme og sikkerhed Bemærkning om Licensure ... [-]

Kontakt
Besøgsadresse
Walden University,
Academic Offices:
100 S Washington Ave #900

Minneapolis, Minnesota, MN, 55401 US