Læs den officielle beskrivelse

Om os

Cavendish University Uganda (CUU) er licenseret og akkrediteret af Uganda National Council for Higher Education (UNCHE), og blev etableret i 2008.

Den studerende-centreret akademiske model af CUU udnytter globale bedste praksis inden for undervisning og læring og har til formål at opfylde CUU's mission, der skal omdanne eleverne til ansvarlige, uddannede, beskæftigelsesmæssige og iværksættere (REEE).

CUU tilbyder markedsrelevante og akkrediterede akademiske programmer, der er vært i sine fire juridiske fakulteter

At lære ved CUU er innovativ, student-centreret, deltagende, aktiv og praktisk. En teknologiplatform er implementeret til støtte for blandet læring, projekter, casestudier, fjernundervisning og andre former for effektiv og aktiv læring.

CUU har en stor elevpopulation fra over 15 forskellige lande. Mere end 5.000 studerende har gradueret fra CUU i mange forskellige discipliner på certifikat, diplom, bachelor og master niveauer siden starten.113235_pexels-photo-901964.jpeg

Mission

At give adgang til høj kvalitet, forskningsdrevet uddannelse, der forvandler eleverne til ansvarlige, uddannede, beskæftigelsesrige, iværksættere.

Vision

At være et modeluniversitet i Afrika, der leverer en transformativ, markedsrelevant kvalitetsuddannelse.113234_pexels-photo-1181355.jpeg

Vores historie

Programmer undervist i:
  • Engelsk
Address
Plot 1469 Ggaba Road
Kampala, Central Region, Uganda