Corvinus University of Budapest, Faculty of Horticulture Science

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Det Naturvidenskabelige Horticultural Science, som blev grundlagt af en læge, Ferenc Entz i 1853, blev en af ​​de fremtrædende steder af europæisk gartneri undervisning i løbet af de sidste 150 år.

Det er konsekvensen af ​​den omstændighed, at det ungarske samfund gav altid en høj prioritet til uddannelse af landbrugs- specialister. Alt den tid skolens mål var at formidle up-to-date grundlæggende viden og udgør en økologisk bevidsthed i vores kandidater, der har gode erfaringer i alle sektorer af havebrug, plantebeskyttelse, landbrugsdrift og økologisk landbrug.

Fakultetet spillede en vigtig og traditionel rolle i dannelsen af ​​antallet af særlige gartneri områder i Ungarn, værdsat i hele verden. Aktiviteten af ​​vores professorer og forskere medarbejdere bidrog i en hel del at udviklingen af ​​sådanne områder som Tokaj, specialiseret til vinproduktion, Szeged og Kalocsa, som er kendt fra sin paprika produktionen, eller øst-regioner i Ungarn, som producerer tal af lækre frugter. Vores opgave var samt at bidrage til udviklingen af ​​de ornamentale og medicinske vegetabilske sektorer. Den ungarske gartneri, som helhed, støttet af vores viden og uddannelsessystem, produceret af høj kvalitet mad-produkter er kendt som "hungaricum" på verdensplan.

Vi antager en forpligtelse til at forberede de studerende til at starte deres hjem og international karriere ved at uddanne kommunikative færdigheder, karriererådgivning og give mulighed for at studere sprog. Vores multinationale undervisning og forskningssamarbejde hjælpe denne idé, som er udvidet til at omfatte EU-landene, samt til USA, Japan, Australien, etc.

I øjeblikket er der mere end 2000 elever indskrevet på Det Naturvidenskabelige Horticultural Science under B.Sc. og M.Sc. uddannelse i Ungarn og i omgivelserne, herunder Serbien, Rumænien og Ukraine. Uddannelsen af ​​Ph.D. studerende, hvilket betyder stigende ny generation af forskere, er et af de meget væsentlige opgaver vores uddannelse. Japan, USA, EU og Mellemøsten og universiteter beskæftiger vores tidligere Ph.D. studerende ud til Ungarn.

Den centrale bygning for Det Naturvidenskabelige Horticultural Science er beliggende i et af de smukkeste del af Budapest, på den sydlige skråning af Gellért Hill. Ellers Budapest er den vigtigste uddannelse og kulturelle centrum i Ungarn og nogle af dens seværdigheder talt til verdens kulturarv. For alle vores studerende, ved siden af ​​uddannelse af høj kvalitet, historiske, kulturelle faciliteter af denne smukke hovedstad er tilgængelige.

Alle studerende er velkomne fra både Ungarn og i udlandet, der kan lide at deltage i uddannelse af høj kvalitet på gartneri videnskaber og whish at være borger i vores fakultet, ønsker at være bekendt med ungarsk kulturliv og med en af ​​de smukkeste metropoler i World.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se MSc »

Studier

Denne skole tilbyder også:

MSc

MSc i gartneri

på universitet Fuldtid 4 semestre September 2019 Ungarn Budapest

Gartneri er den mest dynamiske og farverige landbrugssektor. Opgaverne for gartneri ingeniører har været at udvide og består af ikke blot dyrkning og primær behandling af planter, men også ledelse, rådgivning, organisering aktivitet, kvalitetssikring, markedsføring og service. [+]

Gartneri er den mest dynamiske og farverige landbrugssektor. Opgaverne for gartneri ingeniører har været at udvide og består af ikke blot dyrkning og primær behandling af planter, men også ledelse, rådgivning, organisering aktivitet, kvalitetssikring, markedsføring og service. Efter endt uddannelse vil de studerende kunne organisere og lede produktion og markedsføring af gartneriprodukter virksomheder af forskellig størrelse og karakter, udføre de opgaver, ledere, rådgivere, ingeniører, deltage i forskning og uddannelse.

At fullfill disse krav, kandidatuddannelsen tilbyder viden i gartneri-og naturvidenskab, tværfaglige aspekter, en up-to-date grundlæggende viden og praktiske færdigheder. Udover de særlige gartneri moduler (prydplanter, frugter, lægeplanter, grøntsager, druer og vin) uddannelsen omfatter genetiske, fysiologiske, økologiske, biometriske og relaterede emner. ... [-]


MSc i landbrugs-bioteknologi

på universitet Fuldtid 4 semestre September 2019 Ungarn Budapest

MSc kandidater vil være i stand til at arbejde i landbrugsforskning, i landbruget administrative eller ledende stillinger, eller som specialister i en række forskellige produktionsteknologier landbruget, som f.eks kvalitetskontrol, frø industri, udvikling og styring af mikroformering og GMO-teknologi, beskyttelse af sorter, diagnostiske metoder eller miljøsikkerhed. [+]

Specialisering: Plantebioteknologi

Den hurtige udvikling af biologiske videnskaber og den udbredte anvendelse af komplekse teknologier i anlægget branchen nødvendiggør uddannelse af specialister, som er i stand til at omsætte resultaterne af de basale videnskaber i praktisk anvendelige teknologier og produkter i hverdagens landbrug og gartneri praksis. De vil bidrage til bestræbelserne på at tilvejebringe den nødvendige mængde af kvalitetsfødevarer for verdens voksende befolkning ved hjælp af miljøvenlige teknologier. Desuden vil kandidaten Agricultural Biotechnology har know-how udvikling af nye planteprodukter, som fx funktionelle fødevarer, farmakologisk virksomme stoffer og nye industrielle råvarer til markedet. ... [-]


MSc i rekreative havebrug

på universitet Fuldtid 4 semestre September 2019 Ungarn Budapest

Formålet med undersøgelsen er at give Amenity Gartneri Ingeniører med evnen til at arbejde selvstændigt med henblik på at skabe og opretholde en sund menneskelige miljø. [+]

Formålet med undersøgelsen er at tilvejebringe Amenity Gartneri Engineers med evnen til at arbejde selvstændigt med henblik på at skabe og opretholde en sund menneskelige miljø. De er bevidste om de økologiske krav af planter og deres formering metoder. De er i stand til at udfylde planlægning og udvikling af teknik, forskning eller lederstillinger eller fortsætte deres studier for en ph.d.-grad.

Uddannelse kører som fuldtids kursus.

Herlighedsværdi Gartneri Ingeniører er i stand til

Anvende de nyeste forskningsresultater og metoder samt praktiske processer i gartneri og plantevalg - fyld lederstillinger i gartneri og grønt område plantning overvejer videnskabelige, miljømæssige, teknologiske og økonomiske krav - anvende komplekse, tværfaglig viden i forbindelse med prydplanter vedrørende dyrkning, salg, kvalitetskontrol og bæredygtighed - anvende og udvikle prydplanter dyrkningssystemer med hensyn til miljøet - identificere videnskabelige problemer og finde løsninger på dem anvende og forvalte forsknings-og udviklingsprogrammer og-projekter - kritisk tilpasse og kreativt anvende videnskabelig litteratur - identificere særlige problemer, udarbejde løsninger, udføre innovativ planlægning, udvikling og forskningsopgaver - yde særlig rådgivning - styre projekter og udbud - organisere og kontrollere dyrkningsprocesser, anvende forskningsresultater. ... [-]