Læs den officielle beskrivelse

Central European University er en kandidat-niveau "korsvej" universitet hvor fakultetet og de studerende fra mere end 100 lande kommer til at indgå i tværfaglige uddannelse, fortsætte den avancerede stipendium, og løse nogle af samfundets mest irriterende problemer.

Det er akkrediteret i både USA og Ungarn, og tilbyder engelsksprogede kandidatuddannelse og ph.d.-programmer inden for samfundsvidenskab, humaniora, jura, ledelse og den offentlige orden. Beliggende i hjertet af det centrale Europa - Budapest, Ungarn - CEU har udviklet en distinkt akademiske og intellektuelle fokus, der kombinerer den sammenlignende undersøgelse af regionens historiske, kulturelle og sociale mangfoldighed med et globalt perspektiv på god regeringsførelse, bæredygtig udvikling og social transformation.

Grundlagt i 1991 på et tidspunkt, hvor revolutionerende ændringer kastede off de stive ortodoksi pålagt Central- og Østeuropa, er CEU baseret på den forudsætning, at den menneskelige fejlbarlighed kan opvejes af den kritiske diskussion af ideer, og at dette kritiske ånd kan opretholdes bedst i samfund, hvor borgerne frit kan granske konkurrerende teorier og åbent evaluere og ændre regeringens politik.

Med cirka 1400 studerende og 370 videnskabelige medarbejdere fra mere end 130 lande, CEU er et af de tættest internationale universiteter i verden. Dens sjælden blanding af nationaliteter, etniske grupper og kulturer skaber et ideelt miljø for at undersøge sådanne "Open Society" emner som nye demokratier, overgangsøkonomier, mediefrihed, nationalisme, menneskerettigheder og retsstaten. Det bringer også mangesidet perspektiv til alle aspekter af samfundslivet.

CEU er kendt for kvalitet i undervisning og forskning-med formålet. Kernen i sin mission ligger et sæt principper: udøvelse af sandhed, hvor det fører, respekt for mangfoldigheden af ​​kulturer og folkeslag, og vilje til at løse uoverensstemmelser gennem debat ikke benægtelse.

Den School of Public Policy på Central European University er, med ordene fra dens grundlægger, George Soros, en "ny form for global institution beskæftiger sig med globale problemer" gennem tværfaglig undersøgelse af den offentlige orden, innovativ undervisning og forskning, samt meningsfuldt engagement med politisk praksis. Vi er en global institution forpligtet til at skabe et fællesskab af formål ud over magt.

Offentlig politik i dag er i en global, multi-niveau krise. Tipping skalaerne retning af en mere sikker fred, social retfærdighed og miljømæssig bæredygtighed - for at nævne nogle få - kræver innovativ og dynamisk engagement til fælles bedste.

Opbygning af en tværfaglig og global institution forpligtet til værdierne åbent samfund og skabe stærke og fleksible forbindelser mellem forskning og praksis er en måde at reagere på, hvad der er samlet set en fiasko politiske eliter til at tackle de mest presserende problemer i vor tid .

Vellykket engagement til gavn for almenvellet i dagens verden kræver også en bedre og mere retfærdig repræsentation af divergerende perspektiver. Med henblik herpå SPP er kraftigt inklusive, tiltrække både studerende og fakultetet fra forskellige baggrunde og aflytning i en bred vifte af viden kilder. SPP studerende er de fremtidige sociale og politiske iværksættere, der er udstyret til at gøre innovative bidrag til at løse de altoverskyggende offentlige politiske udfordringer i det 21. århundrede.

SPP tilbyder tre masteruddannelser i den offentlige politik, og den offentlige orden styr på Doctor of Philosophy i statskundskab program. Programmerne er skræddersyet til studerende fra hele verden, der søger en karriere i den offentlige, private og ikke-for-profit sektorer på lokalt, nationalt og internationalt plan. Skolen har en team af fremragende bosiddende fakultet, verdensklasse besøger fakultet består af topforskere, og praktikere i den offentlige område politik, der bringer en bred vifte af akademiske og praktiske fag til SPP forskelligartede klasseværelse.

Skolen har lanceret globale initiativer og hosted mange offentlige arrangementer, der har fokus på at udvikle en innovativ forskningsdagsorden mens uddybe samarbejdet med Open Society Foundations og dets netværk. SPP har også bygget strategiske partnerskaber med de politiske aktører i hele verden og er hjemsted for to politiske centre: Center for Medier, Data og Samfund og Shattuck Center på konflikter, Forhandling og Recovery.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:


Central European University, School of Public Policy

The School of Public Policy (SPP) på Central European University (CEU) tilbyder en etårig Master of Arts i Public Policy (etårig MAPP) grad program, der søger at give de ... [+]

The School of Public Policy (SPP) på Central European University (CEU) tilbyder en etårig Master of Arts i Public Policy (etårig MAPP) grad program, der søger at give de studerende et solidt fundament i teorier, som bidrager til vores forståelse af design, udvikling og reform af den offentlige politik i forskellige institutionelle sammenhænge, ​​og på forskellige forvaltningsniveauer.

Den etårige MAPP-programmet giver de studerende en solid forankring i centrale temaer i den offentlige politik og politiske analyser samt praktisk og problem-orienteret viden, der vil forberede de studerende til deres fremtidige roller som politikere, rådgivere og analytikere i statslige og ikke-statslige organisationer. Gennem kurser, der indgår i den obligatoriske pensum, vil de studerende få en detaljeret og systematisk forståelse af, hvordan den politiske beslutningsproces er formet og påvirket af både aktører og politiske institutioner, og hvordan offentlige politikker fungerer og interagerer fra den globale politiske økonomi gennem nationale og lokalt niveau.... [-]

Ungarn Budapest
September 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Central European University, School of Public Policy

The School of Public Policy (SPP) på Central European University (CEU) tilbyder en to-årig Master of Public Administration (MPA) grad program, der udvikler kandidater med ... [+]

The School of Public Policy (SPP) på Central European University (CEU) tilbyder en to-årig Master of Public Administration (MPA) grad program, der udvikler kandidater med den viden og anvendes færdigheder til at se kritisk med politiske processer og debatter, metoder og uddannelse til at fremme og fortaler for evidensbaseret politik og en praktiserende perspektiv, der gør det muligt for dem at bevæge sig fra "kontemplation til program." Denne integrerede og erfaringsmæssige tilgang til undervisning og læring positioner SPP MPA kandidater til at gøre en forskel i verden af ​​den offentlige orden i en periode med hastige forandringer, øget kompleksitet og øget anfægtelse.

... [-]
Ungarn Budapest
September 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Central European University, School of Public Policy

Den Mundus Masters Program i Public Policy (Mundus MAPP) giver en detaljeret og systematisk forståelse af, hvordan politiske institutioner, processer og offentlige politi ... [+]

Den Mundus Masters Program i Public Policy (Mundus MAPP) Giver en detaljeret og systematisk forståelse af, hvordan politiske institutioner, processer og offentlige politikker opererer og interagere fra den globale politiske økonomi til nationalt og lokalt plan med en direkte fokus på europæiske opgaver på disse forvaltningsniveauer.

Programmet leveres med fire top-rangerede europæiske universiteter: Centraleuropæisk University (CEU), Institut Barcelona d'Estudis Internacionals (IBEI - Spanien), International Institute of Social Studies af Erasmus University Rotterdam i Haag (ISS - Nederlandene) , og University of York (UK). Indtil graduering af den 2016-18 studerende kohorte, programmet kører under EU prestigefyldte Erasmus + Erasmus Mundus-programmet.... [-]

Ungarn Budapest
September 2020
Engelsk
Fuldtid
2 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk

Purpose Beyond Power: The School of Public Policy at Central European University

Meet the SPP students

Being a School of Public Policy Student

School of Public Policy at CEU
Address
Central European University Nador u. 9 1051
1051 Budapest, Ungarn
Hjemmeside
Telefonnummer
+36 1 327 3000