Corvinus University of Budapest, Faculty of Social Sciences and International Relations

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Hvorfor være med os?

Viden, præstationer og konkurrencemæssige fordele i livet og på arbejdsmarkedet - det er de resultater, du kan forvente, når du vælger Det Samfundsvidenskabelige Fakultet og Internationale Forbindelser i Corvinus Universitet i Budapest.

Det Samfundsvidenskabelige Fakultet og Internationale Forbindelser er blevet vurderet til at være landets førende universitetsinstitution for studiet af samfundsvidenskaben. Medarbejdernes fremragende undervisningskvalitet og innovationen af ​​dens forskning står for dets akademiske omdømme.

Budapest

Så hvad tilbyder vi?

EN GLOBAL PERSPEKTIV

En stærk uddannelse af en grundlæggende teoretisk natur og programmer med praktisk vægt, et højt niveau specialiseret sprog baggrund og anvendelige færdigheder. Dette gives på bachelor- og kandidatniveau og inden for ph.d.-uddannelser og andre specialiserede programmer. Vores mål er at hjælpe eleverne med at få en bedre forståelse af den hurtigt skiftende verden både hjemme og i udlandet og udstyre dem med et globalt perspektiv for at imødekomme dagens udfordringer.

ØKONOMISKE TRADITIONER

Vores lærere forsøger bevidst at bevare universitetets økonomiske traditioner inden for de programmer, der er udviklet af Det Samfundsvidenskabelige Fakultet og Internationale Forbindelser. Vi er overbeviste om, at dette giver eleverne en betydelig konkurrencefordel inden for internationale relationer, statsvidenskab, sociologi, kommunikation og læreruddannelse.

INTERDISIPIPLINÆRE KENDER

Vi opdaterer løbende vores pensum, metodologi og undervisningsmateriale. Vores mål er at harmonisere resultaterne af disse bestræbelser inden for de forskellige fagområder og derved gøre det lettere for vores studerende at erhverve en tværfaglig viden. En sådan videnskabelse forstærkes også af specifik sprogundervisning til professionelle formål.

INTERNATIONALE STANDARDER

I løbet af de sidste par år er antallet af fremmedsprogsprogrammer steget i fakultetet, hvilket resulterer i et stigende antal udenlandske studerende, der deltager i programmet. Vores hensigt er at tilbyde et segment af hver af vores nye programmer på et fremmedsprog. For at opnå dette rekrutterer vi et stigende antal udenlandske lærere. Vores mål er at sikre, at kvaliteten af ​​vores uddannelse opfylder eller overgår europæiske standarder og at samarbejde med de højest placerede udenlandske universiteter med det formål at tilbyde fælles programmer og grader.

FORSKNING OG UNDERSØGELSE

Det store niveau af undervisning og præstation af vores lærere er demonstreret af videnskabelig forskning inden for fakultetet. Resultaterne af denne forskning er indarbejdet i vores programmer og undervisningsmaterialer, som løbende opdateres. En uundværlig faktor i vores løbende udvikling er styrkelsen af ​​vores forskning inden for anvendt samfundsvidenskab samt øget deltagelse i internationale forskningsprojekter. Vi anser det for afgørende, at indholdet og resultaterne af den forskning, der udføres af de forskellige institutioner, opnår bredere reklame gennem den tilgængelighed, der tilbydes af det globale internet. Universitets- og fakultetets hjemmesider er medier, hvorigennem dette kan opnås.

Placeringer

Budapest

Fővám tér 8

Address
Budapest, Fővám tér 8., 1093 Hungria
Budapest, Ungarn