EIT Digital Master School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Dette er forskellen!

EIT Digital Master School er et eksklusivt fælles initiativ fra de førende tekniske universiteter og erhvervsskoler i Europa med yderligere mentorskab og partnerskab fra fremragende europæiske forskningsorganisationer og førende forretningspartnere.

Som studerende i denne mesteruddannelse vil du være parat til at imødegå udfordringerne i din fremtidige karriere såvel som de globale udfordringer i samfundet.

Du vil få den nyeste tekniske viden og opnå den nødvendige evne til at drive dine innovationer til markedet. Uddannelsen fokuserer stærkt på erhvervelse af overførbare færdigheder, især inden for innovation og iværksætteri

17099_banner600x200.jpg

Pædagogisk fornyelse

EIT Digital Master's Education kombinerer et stærkt teoretisk fundament med kreative og analytiske tekniske problemer, hvor de studerende anvender deres teoretiske viden. Studerende og lærere arbejder som medlemmer af et videnskabeligt samfund.

At være en EIT Digital studerende betyder, at du vil blive nedsænket i dit universitets forskningsmiljø i løbet af din studieperiode. Dette vil give dig et godt udgangspunkt, hvis du tilstræber ph.d.-studier. Integrationen af innovationsevner i uddannelse og inddragelse af industrielle partnere i uddannelsen vil også forberede dig på vigtige industrielle roller og ansvar.

Mesterens uddannelse forbedrer de faglige muligheder for eleverne. Curricula-sporene er oprettet for at sikre flere karriereveje og skabe bevidsthed om jobtyper og -funktioner i den relevante industri, forskningsdomæne eller uddannelse.

Organisationen

EIT Digital Master School er en del af EIT Digital .

EIT Digital er en førende europæisk digital innovations- og iværksætteruddannelsesorganisation, der driver Europas digitale transformation.

EIT Digital leverer banebrydende digitale innovationer til markedet og opdrætter iværksætterånd for økonomisk vækst og forbedret livskvalitet i Europa. Det gør det ved at mobilisere et paneuropæisk økosystem på over 156 top europæiske virksomheder, SMV'er, nystartede virksomheder, universiteter og forskningsinstitutter.

Som et videns- og innovationsfællesskab ved Det Europæiske Institut for Innovation og Teknologi er EIT Digital fokuseret på iværksætteri og er i spidsen for at integrere uddannelse, forskning og forretning ved at samle studerende, forskere, ingeniører, forretningsudviklere og iværksættere. Dette gøres i vores paneuropæiske netværk af samlokaliseringscentre i Berlin, Eindhoven, Helsinki, London, Paris, Stockholm, Trento, samt i Budapest og Madrid. Vi har også et knudepunkt i Silicon Valley.

EIT Digital investerer i strategiske områder for at fremskynde markedsoptagelsen af forskningsbaserede digitale teknologier med fokus på Europas strategiske, samfundsmæssige udfordringer: Digital Industri, Digitale Steder, Digital Velvære og Digital Infrastruktur.

EIT Digital racer T-formet iværksætter digital talent fokuseret på innovation gennem en blandet uddannelsesstrategi, der omfatter en masterskole, ph.d.-skole og professionel skole.

16975_ms-graduation.jpg

Hvorfor EIT Digital Master School ?

  • Hurtig spor til din karriere: Kom i kontakt med industrien
  • Dobbeltgrad Masteruddannelse med hoved i IKT og mindre i E
  • International erfaring studerer to år i 2 forskellige europæiske byer

Et stærkt partnernetværk

Mesterens uddannelse giver dig grundlaget for din fremtidige velstående karriere gennem kontakterne i vores netværk af eksperter inden for forskning og industri. Du vil møde top specialister på dit felt, og du vil være i stand til at samarbejde med dem og udveksle ideer.

Praktikophold

Inden for programmet er der en obligatorisk praktikperiode. Eleverne forventes at søge efter interessante og udviklingsmæssige positioner, EIT Digital vil yde støtte gennem sine forretningspartnere fra branchen. En akademisk vejleder vil blive tildelt eleverne af EIT Digital til studerende, der ønsker at kombinere deres praktikophold med deres speciale. Praktikopholdene giver dig mulighed for aktivt at deltage i projekter og projektmøder og sørge for, at du får mulighed for at opbygge et virksomhedsnetværk og viden.

Mentorprogram

Du vil blive tildelt en personlig mentor i en ledelsesposition hos en EIT Digital forretningspartner og vil blive regelmæssigt interviewet med mentoren og muligheder for at følge mentorens daglige arbejde. Du får se iværksætterens liv og lærer at anvende din viden.

Stærk teknisk iværksætteruddannelse

Kombinationen af en top teknisk uddannelse og innovation og iværksætteri vil give dig de færdigheder, du har brug for til at opbygge en fremragende karriere. Du kommer til at lykkes lige fra starten. 17108_184.jpg

Værdi Fællesskabet

Vær en del af vores fællesskab, vi opfordrer dig til at møde serielle iværksættere, vores samarbejdspartnere, topforskere og andre studerende og lærere fra hele Europa og verden på vores uddannelser og arrangementer. Rejs til andre fascinerende steder for at lære mere om dit felt og opbygge et netværk, der starter din karriere. Vores værdifællesskab er et samfund for livet, der varer ud over din uddannelse gennem vores Alumni Foundation.

Placeringer

Budapest

EIT Digital Budapest Co-Location Centre

Address
EIT Digital Budapest
10/a Bogdánfy Street, H-1117

Budapest, Ungarn

Espoo

Address
Espoo, Finland

Paris

Address
Paris, Ile-de-France, Frankrig

Berlin

Address
Berlin, Berlin, Tyskland

London

Address
London, England, Det Forenede Kongerige

Trento

Address
Trento, Trentino-Sydtyrol, Italien

Eindhoven

Address
Eindhoven, Nord-Brabant, Holland

Madrid

Address
Madrid, Madrid-samfundet, Spanien

Stockholm

Address
Stockholm, Stockholm County, Sverige

Turku

Address
University of Turku, Finland
20500 Turku, Finland

Turku, Finland

Tallinn

Address
Tallinn University of Technology, Estonia
Ehitajate tee 5, 12616 Tallinn, Estonia

Tallinn, Harju County, Estland

Pæn

Address
Université Côte d’Azur (UCA)
28 Avenue Valrose, 06100 Nice, France

06100 Pæn, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Frankrig

Milano

Address
Piazza Leonardo da Vinci, 32, 20133 Milano MI, Italy
20133 Milano, Lombardiet, Italien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig