Læs den officielle beskrivelse

Dette er forskellen!

EIT Digital Master School er et eksklusivt fælles initiativ fra de førende tekniske universiteter og erhvervsskoler i Europa med yderligere mentorskab og partnerskab fra fremragende europæiske forskningsorganisationer og førende forretningspartnere.

Som studerende i denne mesteruddannelse vil du være parat til at imødegå udfordringerne i din fremtidige karriere såvel som de globale udfordringer i samfundet.

Du vil få den nyeste tekniske viden og opnå den nødvendige evne til at drive dine innovationer til markedet. Uddannelsen fokuserer stærkt på erhvervelse af overførbare færdigheder, især inden for innovation og iværksætteri

17099_banner600x200.jpg

Pædagogisk fornyelse

EIT Digital Master's Education kombinerer et stærkt teoretisk fundament med kreative og analytiske tekniske problemer, hvor de studerende anvender deres teoretiske viden. Studerende og lærere arbejder som medlemmer af et videnskabeligt samfund.

At være en EIT Digital studerende betyder, at du vil blive nedsænket i dit universitets forskningsmiljø i løbet af din studieperiode. Dette vil give dig et godt udgangspunkt, hvis du tilstræber ph.d.-studier. Integrationen af innovationsevner i uddannelse og inddragelse af industrielle partnere i uddannelsen vil også forberede dig på vigtige industrielle roller og ansvar.

Mesterens uddannelse forbedrer de faglige muligheder for eleverne. Curricula-sporene er oprettet for at sikre flere karriereveje og skabe bevidsthed om jobtyper og -funktioner i den relevante industri, forskningsdomæne eller uddannelse.

Organisationen

EIT Digital Master School er en del af EIT Digital .

EIT Digital er en førende europæisk digital innovations- og iværksætteruddannelsesorganisation, der driver Europas digitale transformation.

EIT Digital leverer banebrydende digitale innovationer til markedet og opdrætter iværksætterånd for økonomisk vækst og forbedret livskvalitet i Europa. Det gør det ved at mobilisere et paneuropæisk økosystem på over 156 top europæiske virksomheder, SMV'er, nystartede virksomheder, universiteter og forskningsinstitutter.

Som et videns- og innovationsfællesskab ved Det Europæiske Institut for Innovation og Teknologi er EIT Digital fokuseret på iværksætteri og er i spidsen for at integrere uddannelse, forskning og forretning ved at samle studerende, forskere, ingeniører, forretningsudviklere og iværksættere. Dette gøres i vores paneuropæiske netværk af samlokaliseringscentre i Berlin, Eindhoven, Helsinki, London, Paris, Stockholm, Trento, samt i Budapest og Madrid. Vi har også et knudepunkt i Silicon Valley.

EIT Digital investerer i strategiske områder for at fremskynde markedsoptagelsen af forskningsbaserede digitale teknologier med fokus på Europas strategiske, samfundsmæssige udfordringer: Digital Industri, Digitale Steder, Digital Velvære og Digital Infrastruktur.

EIT Digital racer T-formet iværksætter digital talent fokuseret på innovation gennem en blandet uddannelsesstrategi, der omfatter en masterskole, ph.d.-skole og professionel skole.

16975_ms-graduation.jpg

Hvorfor EIT Digital Master School ?

  • Hurtig spor til din karriere: Kom i kontakt med industrien
  • Dobbeltgrad Masteruddannelse med hoved i IKT og mindre i E
  • International erfaring studerer to år i 2 forskellige europæiske byer

Et stærkt partnernetværk

Mesterens uddannelse giver dig grundlaget for din fremtidige velstående karriere gennem kontakterne i vores netværk af eksperter inden for forskning og industri. Du vil møde top specialister på dit felt, og du vil være i stand til at samarbejde med dem og udveksle ideer.

Praktikophold

Inden for programmet er der en obligatorisk praktikperiode. Eleverne forventes at søge efter interessante og udviklingsmæssige positioner, EIT Digital vil yde støtte gennem sine forretningspartnere fra branchen. En akademisk vejleder vil blive tildelt eleverne af EIT Digital til studerende, der ønsker at kombinere deres praktikophold med deres speciale. Praktikopholdene giver dig mulighed for aktivt at deltage i projekter og projektmøder og sørge for, at du får mulighed for at opbygge et virksomhedsnetværk og viden.

Mentorprogram

Du vil blive tildelt en personlig mentor i en ledelsesposition hos en EIT Digital forretningspartner og vil blive regelmæssigt interviewet med mentoren og muligheder for at følge mentorens daglige arbejde. Du får se iværksætterens liv og lærer at anvende din viden.

Stærk teknisk iværksætteruddannelse

Kombinationen af en top teknisk uddannelse og innovation og iværksætteri vil give dig de færdigheder, du har brug for til at opbygge en fremragende karriere. Du kommer til at lykkes lige fra starten. 17108_184.jpg

Værdi Fællesskabet

Vær en del af vores fællesskab, vi opfordrer dig til at møde serielle iværksættere, vores samarbejdspartnere, topforskere og andre studerende og lærere fra hele Europa og verden på vores uddannelser og arrangementer. Rejs til andre fascinerende steder for at lære mere om dit felt og opbygge et netværk, der starter din karriere. Vores værdifællesskab er et samfund for livet, der varer ud over din uddannelse gennem vores Alumni Foundation.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

EIT Digital Master School

For alle interesserede i en karriere relateret til selvkørende biler, robotik eller kunstig intelligens tilbyder EIT Digital Masters School et toårigt kandidatuddannelse ... [+]

Hvorfor studere autonome systemer på EIT Digital Master School ?

Er du interesseret i en international karriere relateret til selvkørende biler , robotik eller kunstig intelligens ? Masterprogrammet Autonome Systemer (AUS) er til dig!

MSc Autonomous Systems er en kombination af datalogi og elektronisk teknik. Inden for datalogi inkluderer relevante færdigheder Internet of Things (IoT), maskinlæring, kunstig intelligens og robotvision. I elektronisk konstruktion er relevante områder automatisering, kontrol, indlejrede systemer og kommunikation.

Læseplanen kombinerer den tekniske major i autonome systemer (teknisk hovedfag 75%) med en mindre i innovation... [-]

Finland Espoo Tyskland Berlin Italien Trento Sverige Stockholm  + 4 Mere
August 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
EIT Digital Master School

Cloud og Network Infrastructures giver en samlet oversigt over netværk og cloud computing. Studerende vil lære at beherske netværksstyring, drift og design på den ene sid ... [+]

Hvorfor studere Cloud og Network Infrastructures (CNI) på EIT Digital Master School ?

Cloud og Network Infrastructures giver en samlet oversigt over netværk og cloud computing . Studerende vil lære at beherske netværksstyring, drift og design på den ene side og cloud service og implementeringsmodeller , implementeringsstrategier og applikationsdesign på den anden side. Programmet fokuserer også på fremtidige retninger af cloud computing , for eksempel inden for områderne kant- og tågcomputing samt henholdsvis blokchains og distribuerede storgerapplikationer .

Læreplanen kombinerer den tekniske majoritet i Cloud og Network Infrastructures (Teknisk stor 75%) med en mindre i Innovation... [-]

Finland Espoo Frankrig Paris Tyskland Berlin Italien Trento Sverige Stockholm Rennes  + 7 Mere
August 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
EIT Digital Master School

På EIT Digital ser vi cybersikkerhed som en af hjørnestenene i skabelsen af et sikkert og inklusivt digitalt samfund. Den allestedsnærværende digital teknologi har gjort, ... [+]

Hvorfor studere Cyber Security (CSE) på EIT Digital Master School ?

Cyber Security (CSE) fokuserer på undersøgelsen af design, udvikling og evaluering af sikre computersystemer , der også kan sikre privatlivets fred for fremtidige ikt-systemer . Formålet er at give de studerende en forståelse af begreber og teknologier til opnåelse af fortrolighed, integritet, ægthed og beskyttelse af personlige oplysninger for information behandlet på tværs af netværk.

Studerende vil lære de friske varme emner inden for feltet, herunder blockchain teknologier, kryptokurver, praktisk (etisk) hacking og kvantkryptografi .

Studieordningen kombinerer den tekniske majoritet i Cyber Security (Teknisk hoved 75%) med en mindreårig i Innovation... [-]

Finland Espoo Frankrig Paris Italien Trento Holland Eindhoven  + 4 Mere
August 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
EIT Digital Master School

Data er overflod. Sociale medier, produktionssystemer, medicinsk udstyr, logistiske tjenester og utallige andre genererer daglige databaser. Med et væld af tilgængelige d ... [+]

Hvorfor studere Data Science (DSC) på EIT Digital Master School ?

Du vil erhverve dybtgående tekniske færdigheder i skalerbare dataindsamlingsteknikker og dataanalysemetoder . Du vil lære at bruge og udvikle en række værktøjer og teknologier, der behandler datafangst, behandling, lagring, overførsel, analyse, visualisering og relaterede koncepter (f.eks. Dataadgang, datapriser og datasikkerhed).

Studieordningen kombinerer den tekniske major i Data Science (DSC) (Teknisk hoved 75%) med en mindre i Innovation

Hvordan er programmet struktureret?

Studerende studerer i to forskellige europæiske lande .Efter afslutningen modtager kandidater to MSc grader fra de to universiteter, de vil have studeret på og et certifikat udstedt af European Institute of Innovation and Technology (EIT).Det første år er ens på alle indgangspunkter. Alle elever deltager i en 3-dages forretningsudfordring inden for digital innovation .2-ugers sommerskole mellem det første år og det andet årDet andet år tilbyder specialisering og et kandidatprojekt. Afgangsprojektet omfatter praktik på en virksomhed eller et forskningsinstitut og resulterer i en kandidatsprog med en stærk innovations- og iværksætterdimension.... [-]
Ungarn Budapest Finland Espoo Frankrig Paris Italien Trento Holland Eindhoven Spanien Madrid Sverige Stockholm  + 10 Mere
September 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
EIT Digital Master School

Embedded systemer er overalt! Mere end 98% af verdens processorer er placeret i indlejrede systemer. Embedded systemer fokuserer på at muliggøre teknologier og designmeto ... [+]

Hvorfor studere Embedded Systems på EIT Digital Master School ?

Embedded Systems (ES) giver dig en holistisk og tværfaglig opfattelse og færdigheder på indlejrede systemer , deres underliggende teknologier, deres udvikling og deres integration.

Kandidater bliver verdensklasse specialister og innovatører inden for embedded systemer, der er i stand til at udvikle intelligente embedded løsninger til nye udfordringer inden for cyber-fysiske systemer (CPS) og Internet-of-Things (IoT) . De er også i stand til at påtage sig ledende rolle i indlejrede systemer og mere generelle ikt-virksomheder.

Studieordningen kombinerer den tekniske majoritet i Embedded Systems (Technical Major 75%) med en mindre i Innovation... [-]

Finland Espoo Tyskland Berlin Holland Eindhoven Sverige Stockholm  + 4 Mere
August 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
EIT Digital Master School

Smarte enheder (mobiltelefoner, PDA'er, tabletcomputere), smarte produkter (bil, navigation) og smarte omgivelser (omgivende intelligens) giver mulighed for nye tjenester ... [+]

Hvorfor studere Human-Computer Interaction og Design på EIT Digital Master School ?

Smarte enheder (mobiltelefoner, PDA'er, tabletcomputere), smarte produkter (bil, navigation) og smarte omgivelser (omgivende intelligens) giver mulighed for nye tjenester, der kræver innovative grænseflader. Human-Computer Interaction and Design (HCID) fokuserer på undersøgelse, design, udvikling og evaluering af nye brugergrænseflader, interaktive systemer og services.

HCID er et tværfagligt program, hvor vores brugercentrerede design-tilgang placerer brugerne i centrum af designprocessen. Ved at kombinere menneskelige aspekter (både på et kognitivt, æstetisk og sensorisk motorniveau) til teknologiske og forretningsmæssige aspekter skaber vi nye produkter og tjenester med stor brugervenlighed og brugeroplevelse og en solid kundefterspørgsel, som ofte oversætter til kommerciel succes. Studerende lærer at designe og definere, hvordan folk interagerer og lever med den moderne, skiftende tekniske verden.... [-]

Finland Espoo Frankrig Paris Italien Trento Holland Eindhoven Spanien Madrid Sverige Stockholm  + 8 Mere
August 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
EIT Digital Master School

Visual Computing og Kommunikation er en perfekt Masters uddannelse for dem, der er fascineret af algoritmer og tjenester, der håndterer visuel information i dagens digita ... [+]

Hvorfor studere Visual Computing og Kommunikation på EIT Digital ?

Visuel Computing og Kommunikation (VCC) fokuserer på erhvervelse, behandling, analyse, transmission og gengivelse af visuel information, herunder aspekter af læring og beslutningstagning. Det er et tværfagligt program i skæringspunktet mellem datalogi og informationsteknologi, hvor eleverne kan være aktive inden for billedbehandling og kommunikation, billedanalyse, computersyn, computergrafik, forstørret virkelighed, visualisering, visuel analyse samt web- baserede og netværksapplikationer.

Læreplanen kombinerer den tekniske hoved i Visual Computing og Kommunikation (Teknisk hoved 75%) med en mindre i Innovation... [-]

Italien Trento Sverige Stockholm
September 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
EIT Digital Budapest Co-Location Centre
Address
EIT Digital Budapest 10/a Bogdánfy Street, H-1117
Budapest, Ungarn
Hjemmeside
Address
Espoo, Finland
Address
Paris, Ile-de-France, Frankrig
Address
Berlin, Berlin, Tyskland
Address
London, England, Det Forenede Kongerige
Address
Trento, Trentino-Sydtyrol, Italien
Address
Eindhoven, Nord-Brabant, Holland
Address
Madrid, Madrid-samfundet, Spanien
Address
Stockholm, Stockholm County, Sverige