Budapest Metropolitan University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Begrundelse for at studere i BUDAPEST

  • Bachelor- og kandidatgrad udstedt af ungarske videregående uddannelser anerkendes i alle EU-lande
  • overkommelige leveomkostninger - god værdi for pengene
  • En scene for et livligt kulturliv
  • sikkert miljø
  • fri bevægelighed inden for Den Europæiske Union
  • Europæisk arv kombineret med en kosmopolitisk livsstil
  • "Verdens bedste kulturelle og underholdningssteder for den unge menneskemængde" - Lonely Planet

REKTOREN VELKOMMER DIG

Kære Prospective studerende, jeg byder dig velkommen på vegne af samfundet af Budapest Metropolitan University ( METU ). Jeg håber virkelig, at du vil finde din vej til succes

på vores universitet. METU blev grundlagt i 2001 (kaldet BKF da) og siden vi er blevet det største private universitet i Ungarn. Det betyder, at du har masser af muligheder for at udvide

dine horisonter:

Du kan få praktisk viden, der gør det muligt for dig at reagere på ændringerne på arbejdsmarkedet.

Vores professorer og foredragsholdere praktiserer også fagfolk, der opdaterer indholdet af foredragene løbende. Således vil du altid lære de mest up-to-date fakta, praksis og tendenser.

Denne viden er af største betydning på arbejdsmarkedet, derfor sikrer vi os, at du kan øve dine færdigheder i virkelige projektværker. Udover dette tror vi, at udvikle kreativitet og opbygge dit eget personlige mærke vil gøre dig virkelig succesfuld i fremtiden.

Erhvervs- og kommunikationsstuderende kan deltage i vores unikke MyBrand-træning, som handler om at opbygge dit personlige brand og finde den rigtige vej til dig.

Vi har over 1000 internationale studerende fra 90 lande fra hele verden.

Vi er stolte af vores 2500 professionelle forretningspartnere, der tilbyder forskellige træningsmaterialer og praktikophold eller fuldtidsplacering for vores studerende.

Vi har over 190 internationale partneruniversiteter, hvor du kan tilbringe 1 eller 2 semestre med stipendium. Dette er en anden fantastisk måde at berige din studietur på.

Jeg er overbevist om, at alle, der vælger METU har det bedste ud af chancerne for at blive succesfulde fagfolk på deres område. Jeg er stolt af vores studerende og alumner, som beviser at vi er på den rigtige vej.

SAMMEN METU TEAM DETTE ÅR!

Prof. Dr. Balint Bachmann DLA

Rektor for METU

HVORFOR METROPOLITAN?

Vi skaber nye måder at tænke og opnå, gør os i stand som pacemaker og et inspirerende sted at studere.

Professionel viden til realistiske priser!

Unikke karrieremuligheder: Mere end 400 praktikpladser på noterede virksomheder, og muligheden for at deltage i det faglige samfund allerede på universitetet. Under workshops og studiegrupper på METU har du mulighed for at få praktisk erfaring, forbedre dine evner og nyde teamwork. Personalet hos anerkendte eksperter: Udover anerkendte akademikere rekrutteres top forretningsfolk også til vores forelæsningshold. Udenlandsk eksponering gennem omfattende internationale udvekslingsprogrammer i Østrig, Belgien, Canada, Tjekkiet, England, Frankrig, Tyskland, Italien, Litauen, Luxembourg, Nederlandene, Polen, Portugal, Rumænien, Spanien, Sverige, Schweiz, Tyrkiet, USA , og et stigende antal andre lande. Levende studenteliv! Rejser i Ungarn og i udlandet, kulturelle aftener, hobby klubber, akademiske klubber og andre fantastiske programmer. Moderne bygninger, behagelig atmosfære, up-to-the-minute teknologier med mere end 400 computerstationer, et sproglaboratorium, et lydstudio, radio- og fjernsynsstudio, smart boards, et multimediebibliotek og WiFi-adgang på hele campusområdet . Greenbelt i hjertet af byen: Hovedbygningens park på campus i Nagy Lajos Király Street og de centrale campuser i Rózsa Street og Rotten Cars Street skaber et fredeligt miljø til både studie- og rekreative formål. Skolebibliotek på stedet og gratis referencebibliotek! Nem adgang! Alle faciliteter er inden for rækkevidde af de vigtigste offentlige transport hubs.

Placeringer

Budapest

Address
Budapest Metropolitan University,
Budapest
Nagy Lajos király útja 1-9.

H-1148 Budapest, Ungarn

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig