Læs den officielle beskrivelse

Introduktion

Afslutningen af ​​sit tredje år har National University of Public Service succesfuldt fortsat med at forfølge sin mission om at udvikle offentlig serviceuddannelse på nationalt og internationalt plan, samtidig med at den fremmer statens videnskab sammen med sin omfattende tilgang i offentlige anliggender. Mens de foregående år primært var præget af store anstrengelser for byggeri, fremkom 2015 flere bemærkelsesværdige resultater. I overensstemmelse med sin mission er NUPS et samarbejdsuniversitet, der tilbyder en model for effektiv afvejning mellem sociale krav, nationale strategiske mål og universitets autonomi.

Vision

National University of Public Service definerer sig som "samarbejdsuniversitetet" - en effektiv samarbejdsmodel mellem sociale behov, nationale strategiske statsmål og højere uddannelsesmæssig autonomi.

Visionen om NUPS er at blive:

 • det bedste og mest attraktive universitet i Ungarn
 • et solidt forsknings- og uddannelsesgrundlag i udviklingen af ​​ungarsk offentlig service og karrieremodellen for offentlig service
 • en engageret tilhænger af ungarske videregående uddannelser i udlandet;
 • et aktivt medlem af internationale forsknings- og uddannelsesnetværk, i alliance med førende universiteter i Europa og verden.

Mission

NUPS mission i skæringspunktet mellem det offentlige service erhverv og den akademiske verden er at fungere som en effektiv uddannelsesmæssig og akademisk base for statsopbygning og offentlig service udvikling. Gennem sine uddannelses- og videreuddannelsesprogrammer understøtter NUPS udviklingen af ​​højtuddannet og effektivt personale inden for offentlig forvaltning, retshåndhævelse, forsvar og andre områder af offentlig service. NUPS definerer sin mission på nationalt, regionalt, europæisk og globalt plan.

Den nationale dimension af NUPS mission består i styrkelse af den ungarske stat og uddannelses- og forskningsbaseret etablering af offentlig service.

"Videnskaben om offentlig styring og stat", som er statens forskning baseret på en omfattende, tværfaglig, komparativ og anvendelig tilgang, tjener som hovedpunkt for NUPS 'akademiske mission.

De grundlæggende værdier for offentlig service - etos af almen interesse, efterspørgslen efter integritet og effektiv drift - overark lande og kulturer. Formålet med NUPS er at forbedre værdisystemet for offentlig service gennem forskning og uddannelse og dermed styrke samfundets og økonomiens tillid til den offentlige sektor.

På regionalt plan er NUPS fokus to gange. På den ene side omfatter universitetets nationpolitiske mission etablering af grænseoverskridende forbindelser og tilvejebringelse af støtte til ungarske videregående uddannelsesinstitutioner i nabolandene. Derfor er en styrkelse af det strategiske samarbejde med ungarske institutter i Øvre Ungarn (Slovakiet), Transcarpathia (Ukraine), Transsylvanien (Rumænien) og Voivodina (Serbien) en prioritet for universitetet.

På europæisk plan er de vigtigste prioriteter blandt andet forbedring af mobilitet mellem studerende og lektor og styrkelse af interinstitutionelle relationer gennem fælles forskning. Europa er et samfund af værdier i videregående uddannelser og universitets traditioner og er et fælles område for videregående uddannelse. I overensstemmelse med Europa 2020-strategien skal international mobilitet for studerende, medarbejdere og forskere øges og lette, samtidig med at de institutionelle relationer styrkes gennem fælles uddannelses- og forskningsprogrammer.

Hvad angår det globale niveau, skal NUPS bestemme sin internationale strategi baseret på det solide grundlag for sin nationale og europæiske kulturelle identitet. Den skal synkronisere den euro-atlantiske orientering med værdierne i østlige og sydlige partnerskaber. De fælles problemer inden for videregående uddannelser omfatter universiteternes autonomi, videnskabens etik, den offentlige service og statsbygningens rolle i etableringen af ​​fred og sikkerhed. Som medlem af International Association of Universities (IAU) skal universitetet spille en aktiv rolle i universitets internationale dialog.

Strategi

Formålet med at opbygge god regeringsførelse og engagerede embedsmænd, der gør det muligt for staten at reagere på udfordringer fra 21. århundrede med videnskab og uddannelse, er kernen i NUPS strategi.

For at opfylde sin mission bestræber NUPS på at:

 • yde offentlig serviceorienteret træning for ungdommen i kombination med moderne og omfattende viden baseret på solid moral og værdier
 • deltage i videreuddannelsen af ​​embedsmænd og ledere i den offentlige administration
 • være vellykket inden for offentlig service udvikling 2020;
 • yde enestående uddannelse og efteruddannelse
 • udføre vellykket forskning
 • yde international kvalitet med state-of-the-art infrastruktur og tjenester
 • opretholde en sund institutionel funktion indlejret i en kultur af kvalitet og ekspertise.

NUPS strategiske miljø og udfordringer kan fortolkes inden for indenlandske videregående uddannelser og forskning, indenlandske offentlig service, international videregående uddannelse og forskning samt internationale public service relationer.

Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

National University of Public Service

Dette studieprogram giver en tværfaglig tilgang til det konstant udviklende rige af internationale relationer. Vores studerende vil være bekendt med en bred vifte af mode ... [+]

Oversigt

Dette studieprogram giver en tværfaglig tilgang til det konstant udviklende rige af internationale relationer. Vores studerende vil være bekendt med en bred vifte af moderne spørgsmål i internationale relationer, fra fænomenet globalisering, internationale organisationers politiske beslutningstagning til international ret og EU-lovgivningen samt varme emner som god regeringsførelse eller integritet ledelse.

Efter afslutningen af ​​programmet vil kandidater drage fordel af en grundig og omfattende forståelse af nutidens internationale anliggender samt de værktøjer, der gør det muligt for dem at kritisk vurdere, analysere og besvare globale og internationale problemer og politiske spørgsmål. Formålet med programmet er at uddanne eksperter, der er i stand til at udføre opgaver i internationale og EU-institutioner og -agenturer, i forvaltningen af ​​udenrigsanliggender, forsvarspolitik og retshåndhævende myndigheder samt i de internationale afdelinger af ngo'er eller forretningsenheder.... [-]

Ungarn Budapest
September 2019
Engelsk
3 semestre
på universitet
Læs mere på dansk