Szent István University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Szent István University (SZIU), En af Ungarns mest fremtrædende institutioner for videregående uddannelse, består af syv forskellige fakulteter for studier og forskning hosting ca. 14.000 studerende. De universiteter, der er placeret over hele landet, er hjemsted for nogle smukke bygninger i Ungarn, der tilbyder studerende og ansatte en behagelig og afslappende miljø for opnåelse af viden. Med dele af sin historie dating langt over to århundreder tilbage, SZIU blander Ungarns rige traditioner med cutting-edge teknologi til at opfylde behovene hos de studerende i dagens konkurrenceprægede arbejdsmarked.

Inden for de syv fakulteter uddannelserne udbydes i en bred vifte af emner lige fra naturvidenskab, teknik og veterinærmedicin til business, økonomi, samfundsvidenskab, sundhedsvidenskab og pædagogik. Programmerne er tilgængelige på ethvert niveau fra erhvervsuddannelsen til ph.d. og videre.

SZIU forstår vigtigheden af ​​internationalisering og fremmer en lang række internationale aktiviteter. Med partnere om næsten alle kontinenter, kan SZIU studerende og ansatte opererer på globalt plan for at vinde og dele den nødvendige viden for succes i den globaliserede verden. Vi ser dette som en hjørnesten for en mere sikker fremtid, og er stolte over at være en vigtig del af det.

Milepæle i historien om SZIU:

1787 Faculty of Veterinary Medicine grundlagt 1880 Ybl Miklós Technical College grundlagt 1917 Seminarium, Jászberény grundlagt 1920 University of Agriculture blev grundlagt i Budapest 1950 University of Agriculture flyttede til Gödöllő 2000 Szent István University grundlagt

Szent István University, En af Ungarns største institutioner for videregående uddannelse, blev grundlagt i 2000 ved en fusion af University of Veterinary Science i Budapest, Ybl Miklós Technical College, Teachers 'Training College of Jászberény og University of Agriculture i Gödöllő. Senere, i 2009, Tessedik Sámuel College fusioneret med SZIE så godt.

Universitetet hovedsæde i Gödöllő, men i alt 7 forskellige fakulteter for studier og forskning i Budapest, Jászberény, Békéscsaba, Szarvas og Gyula vært mere end 14000 studerende. Nogle af skolerne i Szent István University har mere end et århundredes historie.

Ansøgningsprocedure

Tak for din interesse i Szent István University. Før du begynder at udfylde ansøgningsskemaet, bedes du tage et øjeblik til grundigt gennemgå dette dokument. For at kunne ansøge om studier på Szent István University ansøgere skal udfylde alle de følgende trin:

udfylde alle afsnit i ansøgningsskemaet vedhæfte en begrundelse skitserer dine grunde til at vælge kurset referencepunkter former, anbefaling breve vedhæfte fra dommere (en er god, to er bedre!)

vedlægge gældende akademiske dokumenter:

BSc ansøgere skal vedlægge en officiel kopi af deres gymnasium afsluttende eksamen. MSc ansøgere skal vedlægge en officiel kopi af deres bachelorgrad certifikat og udskrifter. vedlægge dokumentation for deres engelske evne, fx TOEFL, IELTS etc. (hvis engelsk ikke er deres første sprog) vedhæfte CV.

Vigtig bemærkning: Al dokumentation skal være på engelsk. Oversættelser fra andre sprog skal være certificeret.

Placeringer

Gödöllő

Address
Gödöllő, Páter Károly utca 1.
H-2100 Gödöllő, Ungarn

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig