Szent István University, Faculty of Food Science

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Med sine mere end 1,7 millioner indbyggere, Budapest er hovedstaden og den største by i Ungarn. Byen ligger langs de to bredden af ​​Donau, på venstre side Pest og på den højre side Buda kan findes.

Campusser i Corvinus Universitetet i Budapest ligger Buda og Pest side også. Hovedbygningen på universitetet kan findes på det geografisk flade Pest-siden, mens bygningerne på fakultetet for Fødevarevidenskab ligger Buda-siden i en vidunderlig botanisk have på Gellért Hill.

De universitetsbygninger kan nemt nås med offentlig transport fra nogen del af Budapest. Her i Budapest, i denne farverige metropol kan du finde unikke attraktioner, herunder det kongelige palads i Buda, House of Parliament, Matthias Kirken og Heltepladsen. Citerer byens enestående panorama, UNESCO erklærede Budapest, Ungarns hovedstad, "Pearl i Donau", en World Heritage site.

Internationale forbindelser

Det Naturvidenskabelige Fødevarevidenskab har aftaler med mere end 20 europæiske universiteter og højere læreanstalter, institutioner, der tilbyder mulighed for studerende på BSc, MSc og ph.d.-niveau for at studere i udlandet, og for undervisere til at deltage i udvekslinger mobilitet. Fakultetet koordinerer et CEEPUS netværk af lande fra Centraleuropa og den deltager i Socrates-Erasmus-programmet.

Vi er også medlem af ISEKI-Food Program organiseret af Europa uddannelsesinstitutioner fødevarer videnskab og teknologi. Hvert år 20-25 udenlandske studerende vælger at tage del i vores fakultetets uddannelses- og forskningsprogrammer for en periode mellem en måned og et helt semester. Inden Erasmus, er fakultetet også involveret i europæisk læseplan udviklingsprogrammer (CDA Projects) og intensive programmer (IP) i fødevaresikkerhed, fødevarekvalitet management, ernæring, og forbrugernes videnskab.

Placeringer

Budapest

Corvinus University of Budapest, Faculty of Food Science

Address
Villányi út 35-43
1118 Budapest, Ungarn
Telefonnummer
+361-482-6293

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig