Læs den officielle beskrivelse

Med sine mere end 1,7 millioner indbyggere, Budapest er hovedstaden og den største by i Ungarn. Byen ligger langs de to bredden af ​​Donau, på venstre side Pest og på den højre side Buda kan findes.

Campusser i Corvinus Universitetet i Budapest ligger Buda og Pest side også. Hovedbygningen på universitetet kan findes på det geografisk flade Pest-siden, mens bygningerne på fakultetet for Fødevarevidenskab ligger Buda-siden i en vidunderlig botanisk have på Gellért Hill.

De universitetsbygninger kan nemt nås med offentlig transport fra nogen del af Budapest. Her i Budapest, i denne farverige metropol kan du finde unikke attraktioner, herunder det kongelige palads i Buda, House of Parliament, Matthias Kirken og Heltepladsen. Citerer byens enestående panorama, UNESCO erklærede Budapest, Ungarns hovedstad, "Pearl i Donau", en World Heritage site.

Internationale forbindelser

Det Naturvidenskabelige Fødevarevidenskab har aftaler med mere end 20 europæiske universiteter og højere læreanstalter, institutioner, der tilbyder mulighed for studerende på BSc, MSc og ph.d.-niveau for at studere i udlandet, og for undervisere til at deltage i udvekslinger mobilitet. Fakultetet koordinerer et CEEPUS netværk af lande fra Centraleuropa og den deltager i Socrates-Erasmus-programmet.

Vi er også medlem af ISEKI-Food Program organiseret af Europa uddannelsesinstitutioner fødevarer videnskab og teknologi. Hvert år 20-25 udenlandske studerende vælger at tage del i vores fakultetets uddannelses- og forskningsprogrammer for en periode mellem en måned og et helt semester. Inden Erasmus, er fakultetet også involveret i europæisk læseplan udviklingsprogrammer (CDA Projects) og intensive programmer (IP) i fødevaresikkerhed, fødevarekvalitet management, ernæring, og forbrugernes videnskab.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

Szent István University, Faculty of Food Science

Formålet med kandidatuddannelsen, at faglige kompetencer erhverves: Formålet med kandidatuddannelsen er at uddanne mad ingeniører, der kender og anvender ... [+]

Majors i grad: - Mad Bioteknologi - Process Engineering i vejviseren Fødevarer - Postharvest og Logistik i Food Trade - teknologi og produktudvikling i fødevareindustrien - Vintage Master længde program: - antal udtryk: 4 vilkår - antallet af kreditter kræves for at opnå grad: 120 Degree programmer accepteret som forudsætninger for optagelse på kandidatuddannelsen: uddannelser, der kan accepteres med fuld kredit: - landbrugsområdet: BSc i Food Engineering; - Tekniske område: Bachelor i Bioengineering, Bachelor i Kemiteknik.

Formålet med programmet

Formålet med kandidatuddannelsen, at faglige kompetencer erhverves: Formålet med kandidatuddannelsen er at uddanne mad ingeniører, der kender og anvender den nyeste videnskabelige viden om særligt felt, og er også bekendt med de forskellige områder af naturlige og tekniske videnskaber. De færdiguddannede vil være i stand til at anvende den erhvervede faglige viden på en kreativ måde i de forskellige grene af fødevareindustrien. Under den erhvervede viden i kandidatuddannelsen, vil de være i stand til at deltage i yderligere større uddannelsesprogrammer, eller fortsætte deres studier i et ph.d. (ph.d.) program.... [-]

Ungarn Budapest
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk