Læs den officielle beskrivelse

Universitetet i Szeged (SZTE) med en historie fra 1581, ligger i den sultneste by i Ungarn, der tiltrækker tusindvis af unge på grund af dets livlige, urbane livsstil og farverige festivaler.

I betragtning af internationale placeringer ses SZTE normalt omkring den enestående 550. position globalt, og i 2017 blev den bedømt som det bedste ungarske universitet (QS).

Fremragende professorer har arbejdet på universitetet, herunder nobelpristageren Albert Szent-Györgyi (1937) , som var den første til at isolere C-vitamin og udvinde den fra Szeged paprika.

Universitetet i Szeged er en af ​​de største universiteter i Ungarn, og indsatsen fra sine næsten 21.000 studerende og tæt på 7.000 ansatte på de 12 universitetsfakulteter bidrager til at gøre institutionen til det regionale center for viden i Ungarn og Centraleuropa.

Antallet af de internationale studerende stiger konstant, og det når 14% af elevkroppen. Et mentorsystem hjælper dem med at slå sig ned i Szeged og finde vej i universitetet.

12: 1-fakultetet er en nøgle til succes med opnåelse af værdifuld viden og akademiske kvalifikationer, og det er en meget vigtig opgave at hjælpe vores elever med at udnytte deres viden på den mest effektive måde.

Det stadigt udbredte, frugtbare nationale og internationale samarbejde på universitetet med institutter og virksomheder viser, at vores kandidater på grund af vores konkurrencedygtige uddannelsesprogrammer kombineret med kompetenceudvikling samt omfattende praktisk erfaring går ind på arbejdsmarkedet godt forberedt. Deres karriere er gode eksempler for de kommende generationer af elever i Szeged.

Fuldtidsuddannelsesprogrammer til internationale studerende på kandidatuddannelser og bachelor niveau inden for:

 • landbrug
 • Business & Økonomi
 • Humaniora
 • sundhedsvidenskab
 • Juridisk og politisk videnskab
 • Matematik & Informatik
 • musik
 • Naturvidenskab
 • Samfundsvidenskab

Forberedende kurser som

 • Grundår for sundhedsvidenskab
 • Intensivt engelsk forberedende program
 • Intensivt ungarsk forberedelsesprogram og

Summer University programmer som
Ungarske Studiers Sommerkursus
er også leveret.

Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MA

University of Szeged

MA-programmet i klassisk (musik) præstation er designet til at give eleverne et bredt kendskab til at spille musikinstrumenter. Grundlæggende teoretiske emner som littera ... [+]

Om programmet

MA-programmet i klassisk (musik) præstation er designet til at give eleverne et bredt kendskab til at spille musikinstrumenter. Grundlæggende teoretiske emner som litteratur, prosodi, kunsthistorie, stilistik, musikhistorie, folkemusik, kompositionsteori, koncertbesøg, kompositionspraksis og analyse introduceres til studerende. Anvendte fag som kammermusik og kor øvelse tilbydes også under programmet ud over andre felter afhængigt af specialisering. Strenge kursusaktiviteter udvikler evner til at udføre som solist og i et orkester eller kammergruppe. Kandidater fra fakultetet forfølger karriere i orkestre, i kammergrupper eller som soloartist.

Specialiseringer: klaver, violin, cello, guitar, tromboneNiveau af programmet: MasterVarighed af programmet: 4 semestreRegistreret i: EUKrediteringer: 120Hvem skal anvende?Ansøgningskrav: Fuldstændigt ansøgningsskema, BA-grad i Præstation *, en demonstreret færdighed på engelsk (B2 / Intermediate) og online adgangskontrol.Start af programmet: september hvert årUndervisningsgebyr: 2500 EUR pr. SemesterAnsøgningsgebyr: 35 EUREntréprøvegebyr: 100 EUR... [-]
Ungarn Szeged
September 2019
Engelsk
Fuldtid
4 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
University of Szeged

MA-programmet i klassisk sang er designet til at give eleverne grundlæggende teoretiske emner som litteratur, prosodi, kunsthistorie, stilistik, musikhistorie, folkemusik ... [+]

Om programmet

MA-programmet i klassisk sang er designet til at give eleverne grundlæggende teoretiske emner som litteratur, prosodi, kunsthistorie, stilistik, musikhistorie, folkemusik, kompositionsteori, koncertbesøg, kompositionspraksis og analyse. Anvendte emner som sangytelse, repetition, kammersang og udførelse leveres også under programmet ud over andre felter afhængigt af specialiseringen.

Programmets strenge kursusaktiviteter udvikler evner til solo sang, kammersang og udførelse. Kandidater fra fakultetet forfølger karriere i operahuse eller i teatre.

Specialiseringer: Opera Singing; Oratorio og Song PerformanceNiveau af programmet: MasterVarighed af programmet: 4 semestreRegistreret i: EUKrediteringer: 120Hvem skal anvende?Ansøgningskrav: Fuldstændigt ansøgningsskema, BA-grad i Præstation *, en demonstreret færdighed på engelsk (B2 / Intermediate) og online adgangskontrol.Start af programmet: september hvert årUndervisningsgebyr: 2500 EUR pr. SemesterAnsøgningsgebyr: 35 EUREntréprøvegebyr: 100 EUR... [-]
Ungarn Szeged
September 2019
Engelsk
Fuldtid
4 semestre
på universitet
Læs mere på dansk

MSc

University of Szeged

Målet med programmet i international økonomi ... [+]

Om programmet

Målet med programmet i international økonomi

Niveau af programmet: MScProgrammets længde: 4 semestreRegistreret af: EUKrediteringer: 120Hvem skal anvende?

Programmet er beregnet til studerende, der har til hensigt at forfølge engelskspråklig mastergrad i international økonomi og erhvervsliv, og som har gennemført mindst 60 ECTS-point i deres bacheloruddannelser inden for relevante områder, såsom metodik, økonomi, erhvervsstudier , eller samfundsvidenskab.

Ansøgningskrav: BA-grad *, en demonstreret færdighed på engelsk (B2-niveau eller tilsvarende certifikat IELT S 6.0, TOE FL 95) og et individuelt interview online.Undervisningsgebyr: 2500 EUR pr. SemesterStart af programmet: februarAndre gebyrer: 200 EUR entré eksamen gebyr... [-]
Ungarn Szeged
Kontakt skolen
Engelsk
4 semestre
på universitet
Læs mere på dansk

Welcome to the University of Szeged - First Impression

Address
13 Dugonics tér
6720 Szeged, Ungarn
Hjemmeside