Læs den officielle beskrivelse

Om os

Rektors hilsen

"Talenten finder sin vej" - som det gamle ordsprog siger. Selvom enhver visdom og folkemåling har sin grundlæggende sandhed, efter min opfattelse er det nødvendigt i vores hurtigt skiftende verden supplement. Talent finder sin vej, men hjælper med at holde det på rigtige måde og afværge de mindre vanskeligheder er vores ansvar, instruktørernes, lærernes og fagpersonens opgave. I denne filosofiens ånd byder jeg dig velkommen på University of Dunaújváros , hvor vi er stolte af, at vores studerende ikke bare er koder i Neptun-systemet, men de er medlemmer af en familie, hvor folk hjælper og tager sig af hinanden. Dette princip guidede os til at skabe programmet, der fokuserer på succesen for de studerende, der hedder HASIT.

Vi er stolte af vores succes og resultater inden for de anvendte videnskaber både nationalt og internationalt; Videnskabelig anerkendelse af vores lærere og forskere, især inden for det tekniske og informatiske område muligheden for vores samarbejde med konkurrencesektoren vores resultater i den dobbelte og faglige uddannelse.

Nå er vores mål det samme: Find, undervis og støtte de talentfulde, giv verden en ansvarlig, gradueret person, som er villig til at studere og klare opgaverne i det valgte erhverv. I vores hurtige verden kan folk stole på nogle få værdier, og jeg håber, at University of Dunaújváros er en af disse værdier.

Held og lykke!

Dr. Habil András István

rektor

University of Dunaújvárosi Egyetem112264_attractive-background-beautiful-756453.jpg

Kort historie om universitetet

Den første og eneste højere uddannelsesinstitution i Dunaújváros, Teknikummet for Metallurgi og Mekanik, blev vores forgængerinstitution etableret i 1953. Men da vores universitet er et af de få universiteter, der beskytter og fremmer de næsten 270 år gamle traditioner, der er udviklet til Selmecbánya (og for denne UOD betragtes som en efterfølger institution af det tidligere Akademi Selmecbánya), kan vores universitet beskrives som et relativt ungt universitet med rødder, der går tilbage århundreder.

Milepæle mellem 1735 - 1953

1735 Bergschola

Etablering af Bergschola i Selmecbánya (Banská Štiavnica, der for øjeblikket er beliggende i Slovakiet), forgængeren for Selmecbányas Akademi. Denne dato betragtes som grunddatoen for teknisk videregående uddannelse i Ungarn.

1761 Academia Montanistica

Bergschola er omdannet til et akademi under navnet Academia Montanistica i 1761 med det formål at uddanne eksperter inden for minedrift og metallurgi både til Ungarn og for hele østrig-ungarske imperium.

1868 Royal Hungarian Academy for Mining og Skovbrug

Akademiet blev i 1868 en uafhængig ungarsk institution, og ungarsk som undervisningssprog er blevet indført ved kongeligt dekret.

1904 Akademiens nye navn er College for Mining og Skovbrug.

1919 Kollegiet genbosættes i Sopron som følge af de territoriale ændringer efter Trianon-dekretet.

1949 University of Miskolc

Uddannelsen af metallurgiske ingeniører og minearbejdere er forskudt fra Sopron til det nyoprettede universitet Miskolc.112265_achievement-adult-agreement-1153213.jpg

Milepæle mellem 1953-2016

1953 Teknik for Metallurgi og Mekanik

Teknikummet for Metallurgi og Mekanik blev bragt til liv i Dunaújváros i 1953 for at forsyne Donau Iron Works (Dunaferr Rt) med passende specialister.

1969 Fakultet for Metallurgi og Metalværker

Technicaum i Dunaújváros vinder kollegiets placering ved at blive et fakultet for Teknisk Universitet for Heavy Industry i Miskolc. Udover fakultetets traditionelle tekniske uddannelser, de metallurgiske og maskintekniske kurser, udvides dets anvendelsesområde ved at udføre teknisk lærer, ingeniørlæreruddannelse og ingeniørteknik kurser.

1993 Fakultet i Dunaújváros ved universitetet i Miskolc

Fakultetet omdøbes og udvider sit studieområde inden for økonomi og i de følgende år ved teknisk ledelse, materialeteknik;

2000 College of Dunaújváros

Institutionen bliver en selvstændig højere uddannelsesinstitution under navnet College of Dunaújváros. Fra 2003 bliver kommunikations- og medieprogrammet tilgængeligt.

2006 Indførelse af uddannelser undervist på engelsk

Fra det akademiske år 2006/2007, ved at starte BSc kursus Engineering Business Management, åbner Collegeet sin port til internationale studerende.

2016 University of Dunaújváros

College of Dunaújváros vinder status som et universitet, og fra den dato fortsætter vores institution under navnet University of Dunaújváros .

I dag betragtes vores universitet som en af de mest dynamisk udviklende højere uddannelsesinstitutioner i Ungarn. På nationalt plan blev UOD centrum for videregående uddannelse i den omkringliggende region, og som følge af vores internationaliseringsstrategi, der fulgte de seneste år, er vores institution stolt over at have et bredt internationalt netværk i Europa og over hele verden. I øjeblikket tilbyder vi 6 bachelor og 2 master programmer helt undervist engelsk, og næsten 10% af det samlede antal af vores studerende er internationale studerende, der kommer fra alle verdens hjørner.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MSc

University of Dunaújváros

Uddannelsen sigter mod at uddanne ingeniører, der er i stand til at uddybe begrebet maskiner, mekanisk udstyr og processer, modellere dem, planlægge, drive og vedligehold ... [+]

Mastergradstitel: Maskinteknik.Niveauet af den grad, der skal opnås: Master's (MSc.)Specifikation af graden, der skal opnås: Mekanisk ingeniør (på ungarsk: "okleveles gépészmérnök")Uddannelsesområde: Teknisk.Kursets varighed: Fire semestre.Specialisering: Livstidsøkonomi / Ledelse.Ved indgangen til denne MSc kursus er de kurser / grader, der accepteres som foregående studier, følgende:Med fuld kredit kan værdien tages i betragtning: BSc-kurser i maskinteknik.BSC kurser primært accepteret med den værdi, der er angivet i annoncen. 11: Materialeteknologi, Energetisk Ingeniørvirksomhed, Industriel Produktplanlægning og Designteknik, Landbrugs- og Fødevareindustri Mekanik, Trafikteknik og Mekatronik.Desuden: Med kreditværdier i henhold til annoncen. 11, vil sådanne bachelor- og kandidatuddannelser, der accepteres af det pågældende højere uddannelsesudvalgs kreditoverførselskomité (baseret på at tilføje det opnåede grundlag som grundlag for kreditbestemmelsen også tages i betragtning) i overensstemmelse med LXXXs lov om højere uddannelse (1993) vedrørende college og universitetsniveau bacheloruddannelser.... [-]
Ungarn Dunaújváros
September 2020
Engelsk
Fuldtid
4 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Address
H-2400 Hungary, Dunaújváros Táncsics M. str. 1/A.
2400 Dunaújváros, Ungarn