Asian Institute of Technology

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

AIT blev etableret i 1959 og er et førende internationalt mellemstatsligt institut for videregående uddannelser i Asien. AIT arbejder med både offentlige og private sektorer i hele regionen og nogle af de bedste universiteter i verden. Det sigter mod at udvikle højt kvalificerede og engagerede fagfolk, som vil spille førende roller inden for teknologisk innovation og bæredygtig udvikling i regionen. Internationalitet, Kvalitet, Innovation og Relevans er AITs kerneværdier.

TILBUD OG ERKENDELSE

1987 Videnskab og Teknologi for Udviklingspris præsenteret for AIT af De Forenede Nationers Agentur for International Udvikling og Det Nationale Forskningsråd for effektivt at overføre industriel teknologi og færdigheder til udviklingslandene ved at uddanne forskere og ingeniører fra asiatiske lande. 1989 Ramon Magsaysay Award for International Understanding præsenteret for AIT for at skabe en ny generation af ingeniører og ledere engageret i Asien, i en atmosfære af akademisk ekspertise. 1994 Development Management Award præsenteret for AIT af Asian Management Awards for at fremme menneskekraftudvikling, teknologisk forandring og bæredygtig vækst i regionen gennem avanceret uddannelse og forskning. 1996 DAAM International Vienna Awards fremlagt af Danube Adria Association og Manufacturing (DAAM) International Wien, Østrig, til at udtrykke taknemmelighed for AIT og dets højteknologiske eksperter fra Industrial Systems Engineering Programmet fra School of Advanced Technologies for deres betydelige bidrag i fagområde inden for teknisk videnskab og internationalt videnskabeligt samarbejde inden for rammerne af DAAM i anledning af det 7. DAAM internationale symposium for at fejre 1000 års jubilæum for Østrig. 2006 Venskabsordre blev tildelt AIT inden for internationale relationer, der har bidraget til uddannelse af menneskelige ressourcer til Vietnam og til udvikling af venlige forbindelser mellem Vietnam og andre lande.

AIT VIETNAM: Første internationale uddannelsesinstitution i Vietnam

AIT Vietnam (AIT-VN) blev oprettet i 1993 i henhold til aftalen mellem Vietnams regering (MoET) og AIT. AITVN er stolt af at være den første internationale uddannelsesinstitution i Vietnam og det første center for AIT ud af hovedkvarteret i Thailand. Siden 1993 har AIT udtaget mere end 3.000 master og ph.d. indehavere og 20.000 fagfolk i Vietnam, som nu har vigtige positioner i både den offentlige og den private sektor. AIT i Vietnam har tre hovedkontorer, Hanoi, Ho Chi Minh og Can Tho og flere programkontorer (i Dong Nai, Vung Tau, Tra Vinh og Da Nang). Vores aktiviteter dækker alle 61 byer og provinser i Vietnam. Vores træningskursusrejser er organiseret i forskellige lande og regioner over hele verden, herunder Thailand, Kina, Singapore, Malaysia, Singapore, Sydkorea, Filippinerne, Laos, Australien, New Zealand, Europa og USA.

Vores mission

AITVN's mission er at uddanne fremtidige ledere ved hjælp af højkvalitativ uddannelse og uddannelse, forskning (inden for videnskab, uddannelse, teknik og ledelse) og bæredygtig udvikling af Vietnam og regionen.

Vores vision

Vores vision er at blive en prestigefyldt regional institution, der tilbyder internationale kvalitetsmæssige, innovative og arbejdsrelevante højere uddannelsesmuligheder for bæredygtig vækst i regionen.

Hvorfor AIT-VN?

AIT i Vietnam er forpligtet til en international kvalitet videregående uddannelse. Dette kombineret med sin lange historie i Vietnam og tilhørende dybtgående indsigt i det juridiske, økonomiske og politiske landskab, giver sociale og kulturelle tendenser AIT med komparativ fordel, der ikke er tilgængelig for nogen anden international institution for videregående uddannelse i Vietnam. AIT-VN's fakultet og undervisere er veletablerede eksperter på deres respektive områder med et væld af undervisnings- / læringserfaring i et internationalt miljø. AIT-VN har et bredt netværk af partnere i og uden for Vietnam, herunder statslige organisationer, ngo'er, ambassader og virksomheder i både private og offentlige sektorer for at sikre relevansen og lydhørheden i alle sine programmer. Disse partnere er også værdifulde ressourcer til jobplacering, efter at eleverne er uddannet fra AIT-programmer.

Placeringer

Hanoi

Address
Asian Institute of Technology in Vietnam
Address: Building B3 - University of Transport and Comunication, Lang Thuong

Hanoi, Hanoi, Vietnam