Nguyen Tat Thanh University, NTT Institute of International Education (NIIE)

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Velkommen til NTT Institute of International Education, eller kort sagt NIIE - en ny model for international uddannelse her i Vietnam. Hos NIIE, søger vi at give de studerende en verdensklasse uddannelse, der vil udstyre dem med færdigheder, viden og personlige egenskaber til en meget succesrig fremtid karriere. Studerende på NIIE vil studere de samme programmer, at de studerende i England, Australien og Singapore vil blive følgende, og de ​​vil få en værdifuld eksamensbevis eller bachelorgrad, der vil blive anerkendt i hele verden. Derudover vil de studerende blive flydende i engelsk, det vigtigste sprog for erhvervslivet og kommunikation, som vil åbne døre til de bedste arbejdspladser i Vietnam og globalt. NIIE vil gøre alt, hvad den kan for at sikre de studerende lære, udvikle og lykkes i deres studier. Vi har en ny institut bygning på 298A Nguyen Tat Thanh Street udstyret med moderne faciliteter, et nyt bibliotek og en række klasselokaler og andre ressourcer til at hjælpe eleverne i deres studier. En ny sovesal er ved at blive bygget for, der vil tilbyde vestlige stil faciliteter for studerende på de internationale programmer. Vores pædagogiske personale er dedikeret og velkvalificerede, og vil bruge up-to-date og elev-centreret undervisningsmetoder, samt den nyeste teknologi, for at inspirere eleverne til at lære og fremskridt i deres studier. Alle er velkomne til at gælde for NIIE - en eksemplarisk institut, der vil føre an i at samle de bedste aspekter af international uddannelse i Ho Chi Minh City.

VISION For at blive en af ​​de øverste internationale uddannelsesinstitutioner i Vietnam ved at tilbyde en vifte af kvalitets uddannelsesprogrammer, som er internationalt anerkendte, og som giver kandidater med de nødvendige færdigheder og kvalifikationer, som Vietnam for dets fremtidige vækst og udvikling.

MISSION At udvikle en pædagogisk institut, der giver top kvalitet internationale uddannelsesprogrammer for vietnamesiske og udenlandske studerende til at opfylde behovene hos kandidater og nationen i det 21. århundrede

Placeringer

Ho Chi Minh-byen

Address
Nguyen Tat Thanh University
298A Nguyen Tat Thanh st., Distict 4, Ho chi Minh City, Vietnam

Ho Chi Minh-byen, Ho Chi Minh-byen, Vietnam

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Denne skole tilbyder også: